diumenge, 11 de setembre del 2022

Miquel Segura, President de l'Associació UNESCO d'Igualada, visita l’ESPAI-MUSEU Joan Panisello

 

Ahir dissabte, com tots els anteriors hem tingut visites importants per recórrer el recentment inaugurat ESPAI-MUSEU Joan Panisello dintre de les dependències municipals de Jesús, al segon pis de l’edifici que va ser el Col·legi de la Immaculada. En aquesta ocasió la persona que ens va visitar va ser el Sr. Miquel Segura, President de l'Associació UNESCO d'Igualada. Al moment d’arribar, l’alcalde de Jesús, Sr. Víctor Ferrando, el regidor Sr. Pere Panisello i la regidora Eva Marro van aprofitar per saludar-lo i fer-li les explicacions pertinents de l’exposició i del poble de Jesús.

El Sr. Miquel Segura havia estat el dia anterior al Terres Travel Festival assistint a la cerimònia del lliurament dels guardons al Racó de Mig Camí de Tortosa, per haver format part del jurat on hi havia 20 persones elegides entre els cinc continents. Venia acompanyar de Pere Carles i la seua esposa.

La visita a l’ESPAI-MUSEU va ser llarga i carregada de preguntes, sorpreses, explicacions i observacions. Malgrat això també van tenir interès en venir al lloc on vivim per veure el taller, entendre detalls de l’exposició del poble amb tota la seua dimensió i també per gaudir de dues exposicions més, que tenim obertes de forma permanent. Una visita més per recordar com totes les anteriors visites amb personalitats del món de la CULTURA en majúscules.

Abans de marxar ens va obsequiar amb el penúltim exemplar de la revista EL CORREU DE LA UNESCO que s’edita en la majoria de llengües del planeta , entre elles el català. (En aquest moment s’està traduint el darrer exemplar) Disposa de 52 planes. Adjuntem fotos de portada i contraportada.