dimecres, 8 de juny de 2022

ESPAI-MUSEU Joan Panisello, al poble de Jesús

                                       Aquest projecte va nàixer fa uns 7 anys. En aquest temps hem anat els nostres governants de Jesús i nosaltres, avançant sense parar, tant amb els dos alcaldes com amb les dues regidores i el regidor actual de Cultura de Jesús. S’han hagut de fer obres importants al segon pis de l’Antic Col·legi de la Immaculada que és la seu actual de les dependències municipals de l’EMD de Jesús, encarregar el mobiliari de mòduls de fusta, campanes de vidre i armaris per poder ubicar tot el material que regalem al nostre poble de Jesús.Fa un any i mig, la Sra. Àngels Ponsa, llavors Consellera de Cultura de la Generalitat de Catalunya, gran col·laboradora en aquest projecte, ja va venir a visitar l’exposició per comprovar el destí de les subvencions rebudes pel nostre Ajuntament i va quedar molt gratament sorpresa. La pandèmia ha acabat de retardar el projecte de la inauguració oficial.

En aquest moment ja podem anunciar que el proper dissabte, dia 9 de juliol, a les 11h 30m, en plenes festes majors del nostre poble es farà la inauguració oficial d’aquest ESPAI-MUSEU Joan Panisello. Per descomptat l’Ajuntament està preparant invitacions, cartells, anuncis dels dies que es podrà visitar l’exposició, notes de premsa i tot el que considere oportú, però hem preferit avançar-nos un mes a la data de inauguració per facilitar que els lectors d’aquest comunicat puguen organitzar la seua agenda en el cas que pensen venir a la inauguració.

En tots els molts projectes que hem preparat en aquesta vida hem posat tota la nostra il·lusió i coratge. En aquesta ocasió, tractant-se del poble que ens ha vist nàixer, treballar i viure tota la vida i al que pensem seguir dedicant els anys que la vida ens tinga reservats, la il·lusió i el coratge dedicats estan al límit. Gràcies a tothom, de Jesús i de tot arreu del món, que sempre heu estat al nostre costat.