dimarts, 8 de desembre del 2020

Canal 21 Ebre. Retransmissió complerta, Grifonet 2020

 El Canal 21 Ebre va gravar i va retransmetre el mateix dia i els següents l’acte complert de l’entrega del PREMI Grifonet 2020 a Joan Panisello, per part d’Omnium Cultural Terres de  l’Ebre.

Omnium Terres de l’Ebre va entregar este dimarts el Premi Lo Grifonet 2020 al ceramista Joan Panisello. L’acte de lliurament es va celebrar al seu poble, Jesús EMD. El premi s’atorga a una persona per la seua trajectòria cultural o científica, per la importància i exemplaritat de la tasca, i perquè haja contribuït de manera notable i continuada a la vida cultural, social i científica de les Terres de l’Ebre. Uns requisits que la presidenta d’Òmnium a l’Ebre, Dolors Roó, assegura que Panisello compleix amb escreix.

Panisello es va mostrar molt emocionat per rebre aquest premi i al seu poble, envoltat del seus. El ceramista va afirmar sentir-se “sobreeixit d’alegria” pel reconeixement. A banda, el proper 2021, Òmnium Cultural a les Terres de l’Ebre complirà 50 anys. Des de l’entitat confien en poder organitzar diversos actes per reivindicar la llengua, la cultura i el país.

Per veure la retransmissió complerta de l’acte de duració 1hora 17 minuts:

https://www.marfanta.com/2020/12/09/aixi-va-ser-lentrega-del-premi-grifonet-2020-al-ceramista-joan-panisello/