dijous, 28 de novembre del 2019

Foto calendari d’Omnium Cultural 2019 dedicada a: NO AL PHN

El calendari d’Omnium Cultural 2019 ha dedicat les seues fotos a la REVOLTA DEMOCRÀTICA: Les mobilitzacions socials que han canviat el món.
Al mes de gener: LA CAIGUDA DEL MUR DE BERLIN, al febrer: ATUREM LA GUERRA, al març: PROTESTES CONTRA LA GUERRA DEL VIETNAM, a l’abril: MOVIMENT 15M, al maig, MAIG DEL 68, al juny: PROTESTES CONTRA LES VIOLACIONS, al juliol, PROTESTES CONTRA L’APARTHEID, a l’agost, LA VAGA DELS TRAMVIES, al setembre: LA PROTESTA DE TIAN’ANMEN, a l’octubre: REFERENDUM 1-O, al novembre: MOVIMENT SUFRAGISTA, i al desembre: NO AL TRANSVASAMENT.
Aquesta darrera foto la van elegir de la nostra web dedicada a la lluita contra el transvasament i que disposa de unes 13.000 fotos.
Aquí teniu la foto, com a cloenda del any 2019. També afegim la foto de la portada del calendari i la de la contraportada amb una foto i un text escrit des de la Presó de Lledoners, del molt estimat Jordi Cuixat. Les seues darreres paraules del text són aquestes: Sempre endavant i visca la República, la cultura i la llibertat.