diumenge, 1 de desembre del 2019

Novament el Mercat Solidari d’Art a Tortosa

Del 5 al 14 de desembre i per segon any consecutiu se celebrarà a Tortosa  el segon Mercat Solidari d’Art, "Lo Taller", al C/ Sort Nº 6 de Tortosa, a tocar del C/ Barcelona i a 50 m. de la Plaça de la Unió, al Raval de Sant Llàtzer, a prop de l’Institut Cristòfol Despuig.
És un mercat expositiu d’artistes de les Terres de l’Ebre. Els horaris d’obertura d’aquesta exposició seran: de dilluns a dissabtes, de 18h. a 20.30h i diumenges dies 15 i 22 de 12h. a 13.30h i de 17h. a 20h. 
El 20% dels beneficis es destinaran a Atzavara-arrels, Creu Roja Tortosa i Lliga contra el Càncer.
La nostra participació serà amb una l’obra de raku: SATURN

➡ El Col·lectiu Lo Taller t'invitem a la inauguració 🍾 del II Mercat Solidari d'Art de les Terres de l'Ebre al carrer Sort nº 6 de Tortosa, aquest dijous 5 de desembre ✅ a les 🕢 19:30h . 
Hi haurà 🥂 pica pica 🧀!! 
A més, tenim el gust de comptar amb l'artista 👨🏻‍🎨 Ignasi Blanch, que farà tres dibuixos en directe per les ONGs; amb una 📃 acció poètica a càrrec de Sergi Quiñonero sobre l'obra de Joan Brossa; i amb l'artista Eva Evitzkaya que realitzarà una 🎙🚶🏽‍♀ performance vinculada a l’obra plàstica que presenta, “Caminar”.


📝 El Mercat Solidari d'Art està organitzat pel col.lectiu Lo Taller de forma totalment voluntària amb la col·laboració d'artistes presents a la mostra, i tots els beneficis (el 20% de cada obra) van destinats a les organitzacions socials  sense ànim de lucre ❤ Atzavara Arrels, Creu Roja Tortosa i Lluita Contra el Càncer.