diumenge, 31 de desembre del 2017

Informatiu Jesusenc. Joan Panisello, premi d’escultura

La revista Informatiu Jesusenc, editada al nostre poble de Jesús, també informa del premi que m’han atorgat a la Ràpita i que porta el nom d’un entranyable amic personal nostre, l’escultor rapitenc Agustí Vizcarro Lapin, que al cel siga. 
El presentar una obra enguany ha estat un plaer pensant en dedicar-la a un dels artistes ebrencs que més hem apreciat pel seu tarannà obert, alegre, simpàtic, treballador, servicial, col·laborador, amant de l’art i la cultura, amic dels amics, enamorat de la seua terra i del Delta de l’Ebre.

L’historiador rapitenc Josep Pitarch i el ceramista jesusenc Joan Panisello Chavarria guanyen, respectivament, el Premi de narrativa Sebastià Juan Arbó i el Premi d’escultura Agustí Vizcarro 'La Pin', que es van atorgar aquest dissabte, 4 de novembre de 2017 en el transcurs d’un sopar cultural a l’#AuditoriSixtoMir.
Ben aviat aquesta obra es lluirà en permanència al Museu de la Mar de l’Ebre, de la Ràpita, en front de la finca i habitatge on va viure i treballar l’amic Agustí amb la seua estimada família.