diumenge, 31 de desembre del 2017

Desè aniversari del blog: www.panisello.net/blog

Al juliol del 2008 i aconsellat pel nostre fill Moisès, vaig decidir posar en marxa un blog per comentar, recordar, col·leccionar, revisar, ensenyar...els nostres treballs artístics i la seua repercussió a tots nivells.
El primer missatge tenia un línia i mitja (adjuntem foto). El tercer dia vaig rebre una lliçó de coratge que mai no oblidaré, de part d’una senyora de 94 anys que també tenia el seu bloc, d’allò més visitat. Aquell dia vaig publicar el tercer missatge que va ser definitiu.
Aviat vindrien alguns exemples més de gent coneguda. Llavors portava tres anys jubilat. Ara ja en són tretze i en aquests gairebé deu anys hem publicat 462 entrades al blog, una mitjana que s’aproparà als 50 comentaris cada any, equivalents a un article per setmana.
El fet és que aquesta és una bona teràpia per mantenir el cap fresc i obligar-te a recordar instruccions per mantenir-te en forma. El temps ens va “madurant” i la gimnàstica física i la mental són dues de les millors medicines per intentar mantenir-se en forma.
Aquest bloc reflexa el “dia a dia” de la nostra activitat ceràmica i cultural, exposicions, relació amb els mitjans de comunicació, articles nostres publicats, exposicions fetes, premis rebuts i un llarg etc.
Esteu invitats a visitar-lo quan vulgueu. Salut i bon any nou!!!