dimecres, 18 de novembre del 2020

L’Ebre, edició digital, comenta els 11 llibres de Panisello editats a Romania

 El setmanari l’Ebre digital, també es fa ressò, amb un ample comentari, de la notícia dels 11 llibres que s’han editat a Romania al llarg dels 7 anys que Joan Panisello ha acudit a sis ART CAMP’s internacionals Vlaicu Ionescu i el seté al Salonul National de Literatura si Arta “ROTONDA PROPILOR APRINSI” a Ramnicu Valcea al maig del 2016, organitzat per escriptors, poetes, periodistes i artistes plàstics. En aquesta ocasió Joan Panisello va rebre el Premi per a les ARTS PLÀSTIQUES. En aquests dos links anteriors hem pogut reviure els actes en els que anteriorment ja hi vam participar en directe.

La major part s’han editat en romanès, alguns en espanyol i altres en edició bilingüe. Aquesta fusió de diferents activitats artístiques aconsegueix resultats diferents enriquint les opcions culturals existents i obrint noves vies a la creativitat. És una de les aficions del ceramista que els darrers anys ve practicant sovint i de les que està molt satisfet.

Més informació: https://www.setmanarilebre.cat/noticia/126402/les-obres-del-ceramista-jesusenc-joan-panisello-illustren-onze-llibres-a-romania