diumenge, 5 de maig del 2019

Maig a l’Escola d’Art de Tortosa


Com cada mes de maig, l’Escola d’Art de la Diputació a Tortosa presenta una ampla oferta d’activitats culturals i artístiques de cara als seus alumnes tot i que estan obertes al púbic interessat en aquests temes relacionats  amb l’apassionant  i molt variat món de la cultura.
Com a primer alumne d’aquesta Escola que va fer tots els estudis oficials, amb els exàmens dels 5 cursos a Tarragona i l’avaluació final a l’Escola Llotja de Barcelona, he acceptat amb molt de gust poder impartir una conferència explicant el meu recorregut artístic que, tot i no haver deixat la meua carrera i treball oficial de mestre al llarg de 35 anys, també he pogut mantenir viva la meua afició innata de treballar en el món de l’ART. Aquest any probablement arribaré a les 300 exposicions, entre individuals i col·lectives, en les que he participat.

Agraeixo a l’Escola d’Art aquesta oportunitat que m’ofereix en aquest moment, com també el fet de que sempre em mantenen al corrent de totes les activitats, inauguracions i cursos que fan, havent participat activament en nombroses ocasions.
La meua xerrada serà el dia 29 d'aquest mes de maig de 2019 a les 18.30h




Com es pot comprovar són 9 les activitats culturals i artístiques que s’ofereixen aquest mes de maig, totes molt variades i enriquidores de la primera a la darrera. A gaudir-ne tothom!