dissabte, 4 de maig del 2019

CRIT UNÀNIME DE LLIBERTAT DES DELS QUATRE PUNTS CARDINALS


El dia 4 de maig de 2019 s’ha inaugurat a la Fundació El Solà de la Fatarella l’exposició: LA PEDRA DE CALAR. En aquesta fundació i en aquesta comarca tenen molta cura en les construccions de pedra: marges, barraques, cases, refugis, camins, pous, codines, ...per la importància que han tingut en la vida de l'home, al llarg de tota la història.


Als artistes participants se’ns ha proporcionat tres pedres, en el meu cas quatre, i una planxa de fusta, per incloure-les en l’obra o instal·lació que havíem de preparar. En el cas nostre hem pintat de groc les quatre pedres i hem marcat en elles les inicials dels 4 punts cardinals. També hem incorporat una barra de fusta de base quadrangular per fer coincidir cada una de les 4 cares amb els 4 punts cardinals. A la part superior de la barra de fusta hem incorporat, retolades en vermell, 4 plaques de cartró plastificades amb la paraula LLIBERTAT, mirant de cara a cada punt cardinal. El títol de la nostra obra és: 
CRIT UNÀNIME DE LLIBERTAT DES DELS QUATRE PUNTS CARDINALS

Pensem que, en un moment com el que viu Catalunya, cal cridar ben fort i exigir aquest principi tant bàsic i elemental com és el de la LLIBERTAT a tots nivells.



1 comentari:

Josep Gironès Descarrega ha dit...

Ets un artista implicat amb Catalunya. I ho demostres en la teva obra. Enhorabona ll*ll