dijous, 9 de desembre del 2010

Presentació revista d’art MANÇANES I PATAQUES. Inauguració exposició BINOMI ARBRE HOME

El dia 11 de desembre, a les 19h. i a la Fundació el Solà de la Fatarella, es farà la presentació del Nº 3 de la magnífica revista d'art "MANSANES I PATAQUES" editada cada dos anys a la Terra Alta. Hi seran presents, entre d'altres, el seu director, el pintor Josep Cañada, dinamitzador cultural afincat a Corbera d'Ebre, la fotògrafa Magda Zaragoza i Joan Panisello. En document adjunt afegim la portada de la revista.
Amb aquest motiu i tenint en compte que la portada i set planes interiors de la revista que es presenta estan dedicades a la col·lecció d'escultures BINOMI ARBRE HOME A LES TERRES DE L'EBRE de Joan Panisello, també s'inaugurarà dintre del mateix acte una exposició d'escultures d'aquesta col·leccio fetes a les quatre comarques ebrenques, moltes de les quals surten fotografiades a la revista que es presenta. Igualment acompanyaran a l'obra una col·lecció de fotografies del procés d'execució de les obres presentades.
En data 17 de juliol d’aquest mateix any ja varem publicar en aquest mateix blog la portada de la revista, l’índex i les 7 planes de la revista que demà es presenta, dedicades a la col·lecció BINOMI ARBRE HOME.
L’exposició es podrà veure fins e dia 11 de gener de 2011.
Horaris: Dimarts, dijous i dissabte de 9,30 a 13,30h. Dimecres i divendres de 16 a 20h