dissabte, 29 de juny del 2024

20240621 Interessant publicació al Butlletí 142 de l’ACADÈMIA INTERNACIONAL DE CERÀMICA

 Al darrer Butlletí 142 de l’Acadèmia Internacional de Ceràmica, arribat per correu el dia 21 d’aquest mes de juny, ens han dedicat un molt interessant espai referent al nostre ingrés a la Reial Acadèmia Catalana de Belles Arts de Sant Jordi, fent constar en veu del mateix President, el Sr. Torbjørn Kvasbø: “És un gran honor per a un ceramista ser acceptat en una institució acadèmica alta i més encara després de saber que abans que tu només en Jordi Aguadé i en Pablo Picasso ho havien aconseguit”  

El fet és que en el darrer mes de juny la principal revista catalana de ceràmica: TERRART, el mateix Butlletí XXXVII de la Reial Acadèmia Catalana de Belles Arts de Sant Jordi amb seu a Barcelona i el President de l’Acadèmia Internacional de Ceràmica amb seu a Ginebra (Suïssa), el Sr. Torbjørn Kvasbø, en el seu Butlletí 142 han coincidit valorant al màxim aquesta distinció.

A la foto de la pàgina 1 del butlletí on consta el contingut total de la publicació ja anuncia a la pàgina 33 la nostra notícia i a la pàgina següent una altre important premi que ha rebut la companya ceramista argentina Vilma Villaverde.

Aquest mes de juny ha estat un mes força memorable de la nostra vida. La més important Acadèmia de Catalunya a nivell artístic i la més important Acadèmia Internacional de Ceràmica a nivell mundial, han coincidit valorant extraordinàriament el nostre darrer premi o reconeixement. Gràcies des d’aquí a totes i a tots el que ho heu fet possible, des d’aquell 1 de setembre de 1967 que em matriculava a l’Escola d’Art de Tortosa.