dilluns, 27 de març del 2023

Exposició: 50 ANYS, 50 ARTISTES. Canals Galeria d’Art

 Abril – juny 2013
                    Portada del catálogo
Contraportada del catálogo

 Tenim l'obra nostra de ceràmica situada a baix del dibuix de Picasso i a la dreta de la pintura de Miró.

Amb motiu del 50è aniversari de la Galeria Canals, de Sant Cugat, se celebra una gran exposició amb un cartell de 50 artistes expositors entre els que estem també nosaltres. Pintura, dibuix, gravat, escultura, tapís, fotografia, tècnica mixta, litografia, ceràmica...es combinen en aquest extraordinària mostra que restarà oberta els mesos d’abril, maig i juny de 2023.

En paraules del Sr. Josep Canals, director de la Galeria Canals: “En aquesta exposició del cinquantenari de la galeria s’hi exposen 50 obres de cinquanta artistes amb els quals la galeria treballa regularment. És l’esperit d’aquest espai d’art amb el compromís amb l’art català i amb visió d’una galeria del territori.

Els artistes participants són exponent de l’evolució de l’art català del segle XX i principis del segle XXI. Diferents generacions d’homes i dones que han marcat la modernitat, es mostren novament a Canals Galeria d’Art.”

Aquesta és una exposició molt significativa per aquest espai perquè forma part de la seva història i també del mig segle de l’Art Català”

Per poder veure el catàleg en format digital fer clic aquí:

http://issuu.com/canals-galeria-art/docs/cataleg_50_any_50_artistes-2023