diumenge, 30 d’octubre del 2022

Exposició retrospectiva amb obres del Festival Internacional de Ceràmica TERRÀNIA (Montblanc)

 

El dia 23 de setembre s’ha inaugurat a Montblanc una exposició retrospectiva amb les obres guanyadores de tots els certàmens-concurs TERRÀNIA que s’han fet fins aquest any.

Per l’any que ve, i coincidint amb el 20é aniversari, l’exposició serà més gran i amb catàleg de totes les obres guanyadores en tots els concursos. Nosaltres vam guanyar el certamen de l’any 2019 amb l’obra SALCE. (FLIX) de la col·lecció BINOMI ARBRE-HOME A LES TERRES DE L’EBRE.

Adjuntem diverses fotos de l’exposició. La primera és l’obra que va guanyar el certamen l’any 2019. La segona el cartell del concurs de l’any 2019 amb una de les obres nostres, La tercera el moment en que s’està preparant la distribució d’obres de l’exposició i la quarta, amb el professor de ceràmica de l’Escola d’Art de Tortosa i gran amic, Sr. Xavi Pino, mostrant l’obra nostra.

Tota la informació referida a aquesta mostra i al resum dels 19 anys de vida d’aquest certamen es pot llegir al bloc del Sr. Quim Queralt, un dels organitzadors de la mostra, amb aquest dossier de premsa:

https://montblancmedieval.wordpress.com/2022/08/29/terrania-2022-19e-festival-internacional-de-ceramica-de-montblanc-dossier-de-premsa/

En arribar al resum de l’any 2019 comenta la nostra participació com a guanyador del certamen, amb l’exposició central amb aquest text:

2019

Les vendes van ser de 32.700€ en una edició amb ceramistes de 7 països i una desena d’exposicions. El territori convidat fou Suïssa. I l’exposició central a la Sala Sant Miquel es dedica a Joan Panisello.

Va ser l’edició prèvia a l’esclat de la pandèmia de COVID-19 per la qual cosa ha marcat un abans i un després.