dijous, 10 d’octubre del 2019

Imaginaradio també comenta el Festival TERRÀNIA

Terrània 2019, el Festival Internacional de Ceràmica de Montblanc, celebra enguany la seua 17ª edició amb 35 ceramistes procedents de Catalunya, de diferents parts de l’Estat Espanyol, Suïssa, Bèlgica, Finlàndia, França i Països Baixos.
Igualment hi ha 7 exposicions programades en diversos indrets de la ciutat, una d’elles, concretament l’exposició central del certamen, és al del ceramista de Jesús, Joan Panisello, amb la col·lecció BINOMI ARBRE HOME A LES TERRES DE L’EBRE, situada al centre del Carrer Major, enfront de l'església de Sant Miquel i a la plaça del mateix nom. És important subratllar que aquesta és la 63 vegada que Joan Panisello exposa obres d’aquesta col·lecció, dintre de les 300 vegades que ha exposat les seues obres en aquest darrers 50 anys.
L'altra exposicíó arribada des de l'Escola d'Art de Tortosa ha ocupat l'antic Hospital de Santa Magdalena, amb  la mostra col·lectiva que ja es va presentar el darrer any a Tortosa sota el títol de BLAUS. Font: Imaginaràdio i Ebredigital.cat