dimarts, 17 de setembre del 2019

Terrània i Joan Panisello al Setmanari L’EBRE

El Setmanari L’EBRE publica aquest comentari arribat des de la redacció dels organitzadors de Terrània, a Montblanc, fent constar la gran participació de gent de Tortosa, de Jesús, i les Terres de l’Ebre al certamen actual de 
Terrània, 17è Festival Internacional de Ceràmica de Montblanc.
Per una banda, la nostra col·lecció: BINOMI ARBRE-HOME A LES TERRES DE L'EBRE, és l’exposició central del certamen, com a artista invitat d'honor. A banda, l’exposició BLAUS, treballada pels alumnes de l’Escola d’Art i Disseny de Tortosa, és l’altra mostra important dintre del certamen i totes dues han estat inaugurades la mateixa tarda del divendres 13 de setembre, just dues setmanes abans de començar oficialment, el cap de setmana espectacular del Festival, els dies 17, 18 i 19. 
Un cap de setmana aconsellable per tothom per gaudir de la ceràmica que es fa a molts indrets de Catalunya i també es podrà veure la ceràmica de set ceramistes de Suïssa, la nació invitada. Igualment artistes de Castella i Lleó, França, Finlàndia, Països Baixos, Bèlgica. No hi macaran demostracions en directe de torn, cuites en forns, amb microones, decoracions de diversos estils, participació dels visitants, taller de segells precolombins, realització d'un relleu, concert amb instruments ceràmics, i diversos sorteigs de regals tots els dies. A més a més es podran visitar altres exposicions en diversos indrets de Montblanc i un llarg etc.


Exposició BLAUS de l'Escola d'Art i Disseny de Tortosa a l'antic 
Hospital de Santa Magdalena