dimecres, 10 de gener del 2018

Joan Panisello entrevistat a Canal TE

Amb motiu de l'ampliació de la nostra web, el Canal TE, de la mà de Lluïsa Bertomeu, ens ha entrevistat  avui al programa Plaça Major.

Tots  dos  hem  fet  un  detallat  recorregut  pels  molts  apartats  que  conté el susdit espai d’internet, creat per part del web màster: © Disseny i programació: Jordi Baucells Lluís i també  per  l’encarregat  de  les  actualitzacions: © Continguts: Moisès PaniselloTambé hem explicat, la molta feina  que implica  intentar tenir  aquesta web  al dia però a la vegada les oportunitats boníssimes  que  ens ha  ofert  al  llarg  dels  anys. Hem comentat des dels nostres  estudis  fets,  els  cursets  i  conferències  impartits,  les  exposicions  individuals i col·lectives  en  que hem participat (unes 272), els llibres, catàlegs i articles de premsa que parlen del nostre treball (aproximadament, un miler), comentaris i fotos de les sis etapes de la nostra vida artística, les obres que tenim en museus, fundacions i col·leccions públiques (Unes 37), premis aconseguits (27)... 

També hem parlat del blog, nascut fa gairebé 10 anys i al que també hi dedico un espai cada cop que faig alguna activitat relacionada amb el tema del meu món dedicat a la ceràmica. Actualment hi tinc 466 entrades, equivalent a una entrada per setmana al llarg d’aquests gairebé deu anys.
Igualment ha aprofitat per mostrar els set llibres que han editat escriptors i poetes romanesos que han decidit posar al principi de cada capítol o entre cada determinats poemes o enmig dels seus contes, il·lustracions d’obres de ceràmica nostres, acompanyant els esmentats texts. Els Srs. Ioan Barbu, Sr. Coman Sova i la Sra. Gabriela Banu han estat els autors dels set llibres.
Aquestes col·laboracions amb autors romanesos, han estat acompanyades de les respectives presentacions dels llibres a diferents indrets de Romania (Bucarest, Ramnicu Vâlcea, Calimanesti...) i d’Espanya (Barcelona, Tarragona, Castelló Torredembarra, Jesús, Madrid, Alcalá de Henares, Parla). Per totes aquestes col·laboracions desinteressades amb autors romanesos entre els anys 2015 a 2017 i pels cinc estius anteriors que hem compartit amb artistes plàstics de diferents països, aquest any passat hem rebut dos premis arribats de Romania: El Trofeu "Ceruríle Oltuluí" i el Premi "Nişte Ţărani"

Per si no heu pogut veure el programa, aquí us posem els dos enllaços: