divendres, 26 d’agost del 2016

El Diari de Tarragona entrevista Joan Panisello

La periodista Marina Pallás resumeix en un gran article els molts actes que te Joan Panisello en aquest proper mes de setembre amb motiu del 47è Congrés de l’ACADÈMIA INTERNACIONAL DE CERÀMICA
Explica en primícia que el dia 21 participarà en una exposició a la seu de NACIONS UNIDES (Nova York) de la mà de la Comissió Nacional Andorrana per la UNESCO, amb obres fetes als ART CAMP 2008 i 2010 a Ordino (Andorra). 
També recorda que el dia 1 de setembre s’inaugurarà l’exposició múltiple al Museu de Tortosa. Les obres de la col·lecció ESTELES DE VIDA, estaran repartides en 5 espais diferents: A banda del Museu hi hauran obres a l’Institut “Joaquín Bau”, a la Galeria Gimeno, a la Galeria del Quadre i a la Galeria Cinta Cugat, a Jesús.
També fa un repàs de les altres 5 exposicions en les que Panisello participarà a Barcelona, Sant Cugat i València. 
La inauguració oficial i conjunta de les 26 exposicions de ceràmica, organitzades a Barcelona amb motiu del Congrés es farà al MACBA el dia 8 de setembre a les 8 de la tarda, amb presència del Conseller de Cultura, Sr. Santi Vila.
Per acabar subratlla d’idil·li entre el ceramista i Romania per les moltes publicacions de llibres en els que el ceramista hi apareix com a il·lustrador i les moltes revistes literàries que mensualment dediquen planes senceres a la seua obra. També per la inspiració que Panisello rep en trobar-se per Romania, el seu paisatge i la seua gent.