dissabte, 30 de juliol del 2016

Entrevista publicada a la revista “CURTEA DE LA ARGES”

Joan Panisello amb el Sr, Gheorghe Paun, director de la revista CURTEA DE LA ARGES y la traductora, Sra. Gabriela Banu

La revista mensual romanesa “CURTEA DE LA ARGES”, dirigida per l’escriptor Gheorghe Paun, publica en l’exemplar corresponent al mes de juliol de 2016, un gran article escrit per a comentar la presentació que es va fer al mes de maig del llibre “La nieve i los ojos de los lobos” en el marc del festival PROPILOR APRINSI, celebrat a Ramnicu Vâlcea i organitzat pel prestigiós escriptor, Sr. Ioan Barbu, director d’editorials, director del diari Curierul de Vâlcea". A banda de la pàgina 11 complerta també hi ha part de la portada dedicat al llibre presentat.
El més simpàtic del tema és que l’article ocupa una plana i mitja de la revista (contraportada i part de la plana anterior). L’article porta set fotos d’obres nostres però el més curiós és que el 70% dels articles de la revista de 24 planes, tots porten fotos d’obres nostres. L’autor ho comenta als lectors a la darrera plana dient aproximadament: 
AQUESTA REVISTA ESTÀ IL·LUSTRADA AMB OBRES DE JOAN PANISELLO CHAVARRIA. Aquí teniu l’enllaç per poder veure tota la revista en color: http://www.curteadelaarges.ro/VII_8_69.php
Aquest llibre es va presentar primer a Catalunya en edició espanyola, i va ser presentat també al festival PROPILOR APRINSI, en edició bilingüe: romanès-espanyol. El seu autor, el poeta de Bucarest Sr. Coman Sova, va estar present en l’acte acompanyat de Joan Panisello, autor de les obres ceràmiques publicades al llibre. La magnífica labor de traducció va ser feina de la professora universitària, Sra. Gabriela Banu, també present a l’acte.
Igualment va ser a la taula presidencial el Sr. Aureliu Goci, important crític literari i artístic de Bucarest i autor de l’entrevista publicada.