divendres, 29 d’abril del 2016

Joan Panisello presenta dos llibres a Jesús


El divendres dia 29 d’abril es van presentar els llibres: “LA NIEVE Y LOS OJOS DE LOS LOBOS” del Sr. Coman Sova y “EL REGIMIENTO BLANCO” del Sr. Ioan Barbu, a la Sala Jordi Brull de l’EMD de Jesús.
La regidora de Cultura de Jesús, Sra. Mònica Sales es va encarregar de fer la presentació del llibre del Sr. Coman Sova, amb lectura de versos inclosa i després de fer una interessant explicació entorn a l’autor dels versos i a l seua forma de treballar.
Fet això, Joan Panisello va passar un audiovisual entorn a  al seu recorregut artístic parlant primer del territori que l’ha vist, nàixer i créixer i parlant després de les diferents etapes de la seua creació artística. Igualment va comentar les exposicions fetes,  els comentaris que els mitjans de comunicació li han dedicat i els guardons que ha rebut al llarg del seu llarg camí en el món de l‘art de la ceràmica. També va explicar les seues participacions internacionals, com a invitat, representant a Catalunya i a Espanya en certamens artístics, concursos, biennals internacionals, ART CAMP’s, etc També va parlar de la seua gran estima per Romania que l’ha acollit a ell i a la seua dona els sis darrer anys i que li ha permès establir importants contactes en aquell país. L’acte d’avui és un exemple més de la riquesa de la interculturalitat que acabem d’explicar.