dijous, 10 d’octubre del 2013

Joan Panisello, membre de l’Acadèmia Internacional de Ceràmica

Sies TV, la televisió cultural catalana per internet, publica: 
"Joan Panisello, membre de l’Acadèmia Internacional de Ceràmica"

http://www.sies.tv/joan-panisello-membre-de-lacademia-internacional-de-ceramica.html


Els nous membres individuals de l'Acadèmia només s'escullen cada dos anys en un rigorós procés.
Els 10 membres del Consell de l’Acadèmia Internacional de Ceràmica, reunits a finals de setembre al Museu Ariana de Ginebra (Suïssa), han estudiat les 85 propostes mundials, per a admetre nous membres a l’Acadèmia. Només 51 han passat les proves.
Un dels dossiers acceptats i validats ha estat el del reconegut ceramista català, Joan Panisello. Així doncs, des de primers d’octubre ja forma part de l’Acadèmia Internacional de Ceràmica.
L’Acadèmia Internacional de Ceràmica és la principal organització que representa els interessos dels ceramistes de tot el món. La seva composició actual consta de 542 membres individuals i 49 membres col·lectius, que representen 53 països de tots els continents.
Els objectius de l’Acadèmia són presentar la ceràmica contemporània internacional al més alt nivell, per a fomentar la cooperació cultural a través de la ceràmica de tot el món, i per facilitar la comunicació entre els ceramistes i conservadors de museus, galeries i col·leccionistes privats, escoles d’art i altres institucions professionals.