dilluns, 7 de gener del 2013

L’obra d’en Joan Panisello a la Gaceta de Folchi



La revista trimestral “La Gaceta de Folchi” publicada pel Ministerio de Cultura i editada al Museu Nacional de Ceràmica “González Martí” de València comenta  en el seu darrer exemplar, del quart trimestre del 2012, la ubicació definitiva de l’obra escultòrica d’en Joan Panisello: “Pimpoll. Arnes. Terra Alta” a la secció d’obres de ceràmica actual de creació, exposades en permanència al susdit Museu.
Aquesta obra ja va estar exposada al Museu Nacional de Ceràmica de València, Al Museu de l’Ebre de Tortosa i al Tinglado 1 del Port de Tarragona al llarg de 7 mesos de l’any 2008 en l’extraordinària exposició retrospectiva i itinerant que va organitzar el Ministerio de Cultura de l’Estat Espanyol amb prop d’un centenar d’obres del ceramista repartides en 5 etapes diferents de la seua obra.
Adjuntem la planes 1 i 8 de la revista la “Gaceta de Folchi” i la portada del catàleg llibre de 223 planes: Joan Panisello. Obra 1975-2006 que va editar el Ministerio de Cultura per a aquesta exposició. Aquest llibre es pot veure i descarregar complert fent clic AQUÍ.