dijous, 12 de gener de 2012

Entrevista de France Televisions, FRANCE 3 Sud, al nostre taller


El dia 12 de gener hem rebut la visita de la televisió francesa, FANCE 3 Sud, per a fer-nos una entrevista al nostre taller i sales d’exposició permanent. 
També hem fet una demostració de la confecció d’una planxa de fang per a preparar posteriorment una obra que més endavant serà cuita amb la tècnica ra-kú. Abans hem acabat de preparar la fusta de pi que ens serviria per extreure-hi la seua textura.
Han seguit amb la càmera les diferents etapes creatives de la meua obra. També molts indrets del taller i de les fotografies exposades. En acabar l’entrevista al taller hem passejat per Jesús per seguir l’entrevista a l’entorn de l’edifici Immaculada, lloc on vaig estudiar de petit i de jove, i després hi vaig treballar de mestre. Pèrgola, eucaliptus, canal, Mont Caro, claustre de la Immaculada, han estat els llocs de la filmació i entrevista. Amb anterioritat també els hem passejat pels jardins i edifici del Noviciat de les Germanes Teresianes.
El càmera era Mr. Benoit de Tugny i el periodista entrevistador Mr. Stephane Ratinaud.
Una jornada interessant que ha acabat a la tarda amb la visita a l’obrador del terrissaire Joan Cortiella de la Galera i de Josep Papaseit a Miravet. D’aquesta forma han pogut visitar i entrevistar a diferents persones del món de la ceràmica de tres comarques de les Terres de l’Ebre. Als tres obradors els hem donat força informació turística de les Terres de l’Ebre.
Aviat posarem l’enllaç de l’entrevista que es passarà a dos canals francesos de TV i també per via satèl·lit.