divendres, 11 de març del 2011

Darreres obres de la col·lecció BINOMI ARBRE-HOME

Al mes d’octubre de 2010 varem fer una sèrie de 30 dibuixos d’obres escultòriques de la col·lecció BINOMI ARBRE-HOME. Els dies posteriors varem fer una selecció per decidir els tres millors.
Al mes d’octubre varem preparar les planxes de fang refractari per treballar damunt de les oliveres. A finals del mes de novembre es va fer el treball de camp. Més informació en aquest mateix bloc (26-XI-11)
Al desembre treballarem al taller per corbar les planxes, cosir-les, fer la base a l’obra i deixar les escultures acabades de forma. Més informació en aquest mateix bloc (16-XII-11). Fet aquest procés començava el temps de eixugar-se les obres lentament.
Entre el febrer i març hem fet les tres cuites a 1300ºC aproximadament per deixar les obres definitivament acabades. El divendres 11 d’aquest mes de març es feia la darrera cuita. A continuació es poden veure les fotos. Totes tres obres fan uns 80 cm. d’alçada, entre 45 i 50 cm d’amplada i uns 20 cm de gruix. A continuació es pot veure el forn de 1000 litres de cabuda, ubicat a l’exterior del nostre taller, on s’han cuit les obres. Després hi ha fotos de les tres obres acabades.
Els treballs de camp, de taller i les cuites han estat filmades per L'EBRE TV i els seu càmera, Xavi. Oportunament anunciarem el dia en que es programe aquest treportatge i si es possible penjarem la gravació en aquest mateix blog.