dilluns, 24 d’agost de 2009

1r aniversari del bloc - 11è de la web

Fa aproximadament un any naixia tímidament el nostre bloc. En aquell moment feia 10 anys que ja teníem la web en funcionament... i conste que, gràcies a ella, hem aconseguit fites extraordinàries, impensables abans...
Hi havia en aquest naixement del bloc una mescla de timidesa i a la vegada de decisió. El fet es que el 24 d’agost del 2008 se li va instal·lar el comptador de visites i molt poca gent van saber de la seua existència. No deixava de ser, i segueix essent, un bloc molt particular. (El “dia a dia” d’un ceramista).
En aquest any hem fet aparèixer al bloc noticies artístiques i culturals del nostre treball, viatges de caire artístic, participacions ceràmiques nacionals i internacionls, relació amb els mitjans de comunicació, etc.

En total han aparegut 74 notícies
Ha rebut 3000 visites
Hi ha penjades més de 800 fotos
... i el que queda per venir

El que sí puc afirmar és que m’ha donat una certa seguretat per a moure’m amb més fluïdesa per Internet. I això, a certes edats com la meua, no deixa de ser un treball important per a mantenir-me actiu i fresc a nivell mental.
El meu fill Moisès va ser qui em va donar l’empenta per a començar el bloc. Ell em va preparar també la 1ª web que més endavant va ser redissenyada i reprogramada pel Sr. Jordi Baucells.
Gracies a Moisès i a la Joana que sovint m’ha hagut d’esperar pel temps que m’ocupa aquesta tasca.

I moltes gràcies a vosaltres, els lectors, que heu tingut el temps i el coratge de llegir els meus curts i senzills comentaris que acompanyen generalment a les notícies de la premsa. En aquest segon any pot ser siga més agosarat i afegisca, de tant en tant, algunes de les obres que vaja acabant a fi de que pugueu veure, en primícia, part de la propera exposició.
Porto un mes fent cuites de ra-kú i em queda feina per a tres mesos més de cuites. Em cal donar color a totes les obres que he fet i que he bescuitat els anys 2007, 2008 i enguany 2009.
Si voleu saber de totes les novetats que vagen apareixent al bloc només cal subscriure-us al principi de les informacions en entrar al bloc: "SUSCRIUTE A:"
Segueixo obert als vostres comentaris... i moltes gràcies per tot.Tres instantànies del treball amb la modalitat de ra-kú. Una experiència que "enganxa". Qui ha viscut en directe una sessió de ra-kú, mai no la podrà oblidar.

Fotografies: Moisès Panisello