dimecres, 28 d’agost del 2019

TERRÀNIA, el 17º Festival Internacional de CERÁMICA de Montblanc

CATALÁN
Per 5ª vegada en la vida, aquest any he estat nomenat invitat d'honor i la meua exposició serà la central, dintre de TERRÀNIA, el 17è Festival Internacional de CERÁMICA de Montblanc. Anteriorment, he estat invitat d’honor en certamens internacionals a: Japó (1986), Bolívia (1995), França (2006) i Argentina (2008)
Exposarem obres de la col·lecció: BINOMI ARBRE-HOME A LES TERRES DE L'EBRE. Aquesta serà la 60ª vegada que s'exposen obres d'aquesta col·lecció. Fins i tot a finals d'aquest any, haurem participat en més de 300 exposicions. Al text escrit al catàleg, explico un dels moments més apassionants de la meua vida a nivell personal i creatiu.
Us mostrem la invitació, el cartell, els flyers, el catàleg de 24 planes i la publicitat que la organització del certamen ha penjat a la web des de la primavera i que ha estat enviada les escoles d’art, museus de ceràmica, concursos, fires...del món, relacionats amb la ceràmica. Tothom està invitat a la inauguració, el dia 13 de setembre, i també els dies del Festival, 27, 28 i 29 de setembre.
Els podeu veure a l’adreça del meu blog:

Si us cal alguna foto amb més resolució, només cal demanar-la. Salutacions cordials

ESPAÑOL                                 *****************************************
Por 5ª vez en mi vida, este año he sido nombrado invitado de honor y mi exposición será la central, dentro de TERRÀNIA, el 17º Festival Internacional de CERÁMICA de Montblanc. Anteriormente, fui invitado de honor en certámenes internacionales en: Japón (1986), Bolivia (1995), Francia (2006) y Argentina (2008)
Expondremos obras de la colección: BINOMIO ÁRBOL-HOME EN LAS TIERRAS DEL EBRO. Esta será la 60ª vez que se exponen obras de esta colección. Incluso a finales de este año, habremos participado en más de 300 exposiciones. En el texto escrito en el catálogo, explico uno de los momentos más apasionantes de mi vida a nivel personal y creativo.
Os mostramos la invitación, el cartel, los flyers, el catálogo de 24 páginas y la publicidad que la organización del certamen ha colgado en la web desde la primavera y que ha sido enviada a las escuelas de arte, museos de cerámica, concursos, ferias...del mundo, relacionados con la cerámica. Todos estás invitados a la inauguración, el día 13 de septiembre, y también los días del Festival, 27, 28 y 29 de septiembre.

Si necesitáis alguna foto con más resolución, me la podéis pedir. Saludos cordiales
 Publicitat a la web
 Cartell
 Flyers
Invitació
*************************
A partir d'aquí afegim el catàleg. 
A partir de aquí añadimos el catálogo.






****************************************
Tres murals que també formaran part de l'exposició i que no estan al catàleg

Tres murales que también formarán parte de la exposición y que no estan en el catálogo