dimarts, 8 d’octubre del 2024

REVISTART i la Reial Acadèmia Catalana de Belles Arts de Sant Jordi

 Els darrers dos anys han estat molts mitjans de comunicació, nacionals i estrangers que s’han fet ressò del gran reconeixement aconseguit pel fet d’haver rebut en sessió pública el lliurament de la insígnia i el diploma d’honor corresponent per Tortosa a la Reial Acadèmia Catalana de Belles Arts de Sant Jordi, de Barcelona, el dia 20 setembre de 2023. 

En els 200 anys de vida d’aquesta institució només 2 ceramistes havien entrat a formar part dels seus membres: Primer va ser Pablo Picasso, i posteriorment Jordi Aiguadé, actualment tots dos traspassats.

En l’actualitat nosaltres som l’únic ceramista que pertany al miler llarg d’artistes que formen la Reial Acadèmia. Un autèntic plaer per nosaltres i per totes i tots els que m’heu ajudat a arribar on som. Moltes, moltes gràcies, per tots els que ho heu fet possible. 

La Revista de les Arts, REVISTART, editada a Barcelona, ens dedica en el darrer exemplar i de la mà de la periodista Carlota de Carvajal, un espai molt interessant. Rebeu tot el nostre agraïment.

Fitxa tècnica des les dues obres nostres que formen part de la col·lecció exposada al Museu de la Reial Acadèmia Catalana de Belles Arts de Sant Jordi