diumenge, 4 de setembre del 2016

Inauguració “ESTELES DE VIDA” al Museu de Tortosa. Canal TE

Per veure el programa de TV, fer clic AQUÍ:
https://www.youtube.com/watch?v=maEBIaXKXFg
Per veure el programa de TV, fer clic AQUÍ:
https://www.youtube.com/watch?v=maEBIaXKXFg

El Canal TE també assisteix a la inauguració de l’exposició “ESTELES DE VIDA” al Museu de Tortosa, com un acte més de les Festes Majors de Tortosa 2016. Novament Sílvia Andreo entrevista als membres del Congrés assistents a l’acte i a Joan Panisello, per esbrinar els diversos projectes que te el ceramista en vistes al 47è Congrés de l’ACADÈMIA INTERNACIONAL DE CERÀMICA que se celebrarà el proper mes de setembre a Barcelona, bona part de Catalunya, inclosa Tortosa, part del país Valencià, Aragó i Andalusia. L’alcalde de Tortosa tanca l’acte content per la col·laboració de la ciutat amb el 47è Congrés de l’ACADÈMIA INTERNACIONAL DE CERÀMICA.
El nostre més sincer agraïment als companys ceramistes i membres de l'Acadèmia i organitzadors del Congrés per haver-nos acompanyat en l'acte i haver pogut fer el seu parlament:
Joan Serra Carbonés, Ceramista membre de l’AIC i Coordinador d’exposicions del 47 Congrés de l’AIC 2016
 Claudi de José Gomar, President Associació Ceramistes de Catalunya

La col·lecció ESTELES DE VIDA, està repartida en 5 espais diferents: A banda del Museu, hi ha obres a l’Institut Joaquín Bau, a la Galeria Gimeno, a la Galeria del Quadre i a la Galeria Cinta Cugat, a Jesús.
La inauguració oficial i conjunta de les 27 exposicions de ceràmica, organitzades a Barcelona, amb motiu del Congrés, es farà al MACBA el dia 8 de setembre a les 7 de la tarda, amb presència del Conseller de Cultura, Sr. Santi Vila. A partir d’aquí els galeristes i els artistes expositors faran, al seu criteri, les respectives inauguracions a les 27 galeries que participen. A banda d’aquestes, hi ha 33 exposicions més en museus, Monestirs, Centres de Cultura.... En total seran 60 les exposicions de ceràmica.
                                             ****************************
A banda de les 5 exposicions de Tortosa, també tindrem obres en exposicions individuals a:
1.- GALERIA CANALS, C/ de la Creu, 16. 08172 SANT CUGAT DEL VALLÉS. (Inauguració conjunta de les 27 galeries de Barcelona que exposaran ceràmica amb motiu del 47è Congrés, el dia 8 de setembre a les 19h. al MACBA )
2.- Espai 4 Gats d’en Serret. Llibreria Athenea, C/Aragó 108. 08001 Barcelona. Inauguració el dia 8 de setembre a les 17.30h.

També participarem en 3 exposicions col·lectives a:
1.- Museu Nacional de Ceràmica de València, C/ Poeta Querol, 2, València. Inaugurada el 21 de juliol
2.- Espai d’Art i Disseny LLOTJA, C/ Pare Manyanet, 40, 08027 Barcelona. Inauguració el 12 de setembre a les 18h.
3.- Galeria Dartc, C/ Taquígrafo Garriga, 34. 08014 Barcelona. Inauguració el 8 de setembre a les 20h.


I la sorpresa de darrera hora, que implica exposar a la ONU aquest mes de setembre, de la mà de la UNESCO que disposa de sis obres de Panisello cedides en el marc dels ART CAMP internacionals a Ordino (Andorra) organitzats per la Comissió Nacional Andorrana per la Unesco, els anys 2008 i 2010.


Per veure el programa de TV, fer clic AQUÍ: