divendres, 10 de setembre del 2010

Cuatro videos de la televisión de Andorra referentes al ART CAMP 2010

A continuació us posem els enllaços amb 4 vídeos que va emetre la Televisió Andorrana referents a l'ART CAMP 2010.


Recta final de l`Art Camp, que durant les últimes dues setmanes se celebra a Ordino. Els 40 artistes que hi participen ja estan acabant les tres obres que hauran de deixar a l`organització. Després de 15 dies de convivència, tothom fa un balanç positiu de l`experiència, tant per la vessant artística com per la personal.


La galeria Ara Art s`ha convertit aquesta tarda en un punt de trobada d`artistes internacionals. 22 participants d`arreu del món s`han aplegat per presentar les seves obres, que s`emmarquen dins l`Art Camp, l`Any Internacional de l`acostament de les cultures.


Inaugurada de manera oficial la segona edició de l`Art Camp, un certamen que se celebra bianualment i que reuneix artistes dels cinc continents a la parròquia d`Ordino. La inauguració amb les obres fetes el 2008 s`ha fet al centre de congressos, lloc triat per atreure un màxim de públic. Els 41 artistes de 27 països diferents començaran a treballar demà mateix en les seves noves obres i ho faran fins al 29 de juliol a la parròquia ordinenca.


41 artistes de 27 països participaran en la segona edició de l´Art Camp, que se celebrarà entre el 18 i el 27 de juliol a Ordino. En aquesta edició hi seran representats els cinc continents i hi haurà una presència destacada d´artistes andorrans. Durant uns dies es podran veure en tots els racons de la parròquia ordinenca.