dimarts, 28 d’octubre del 2008

Entrevista a Teveon.Tv, la televisió ebrenca per internet



A primers d'aquest mes d'octubre, la revista mensual cop d'ull em publicava una entrevista feta per Satyavan Galiana al meu taller, i a les sales d'exposició permanent. En aquest mateix bloc vam penjar-la fa gairebé un mes. Va ser un treball acurat i fet amb molt d'interès i dedicació. Avui, part d'aquella entrevista es pot també veure per internet entrant a Teveon.tv i fent clic a l'apartat entrevista. A sota de la petita pantalla i a l'esquerra de la imatge de l'altaveu, hi ha el símbol de pantalla completa. Fent-hi clic, podeu veure millor la filmació.

diumenge, 26 d’octubre del 2008

Joan Panisello és entrevistat a Antena Caro

El passat dimecres dia 22 d'octubre, el Sr. Paco Tafalla, Director d'Antena Caro a Roquetes, va fer una llarga entrevista al ceramista Joan Panisello amb motiu de la distinció rebuda de part de la Generalitat de Catalunya, el Diploma de Mestre Artesà.
A més a més, van repassar les 5 etapes del la seua obra en profunditat i els 65 minuts de duració total de l'entrevista van permetre parlar de temes relacionats amb el món de l'art en general. Aquí teniu l'entrevista en audio i en vídeo.

diumenge, 19 d’octubre del 2008

Societat Xarxa: canvis socials, organitzacions i ciutadania

Els dies 15, 16 i 17 d’aquest mes d’octubre, i organitzats pel Centre Ernest Lluch i el Consorci Universitat Internacional Menéndez y Pelayo, s’han celebrat a Barcelona les jornades: Societat Xarxa: canvis socials, organitzacions y ciutadania. Noms de la màxima rellevància a nivell estatal i internacional s’han donat cita aquests tres dies al CCCB, del barri del Raval de BCN. Noms com: Joan Fuster Sobrepere, Juan Freire, Genís Roca, Marc López, Antoni Gutiérrez Rubí, Ismael Peña López com a organitzadors i moderadors ens han fet un regal impagable als assistents. Els ponents. Carrol Darr, Tom Steinberg, Miguel Cereceda, David Weinberger, Andrew Rasiej, Enrique Dans, Gumersindo Lafuente, Carlos Domingo i Ethan Zuckerman han practicat una de les normes més importants de la Societat Xarxa, compartint amb tots els assistents els seus coneixements i experiències. Ens han fet un altre regal que no té preu. Els polítics Josu Jon Imaz i Miquel Iceta ens han mostrat una faceta exquisida del seu permanent comportament enfront als canvis més importats del nostre tems. Un diàleg per a no oblidar. Qui tinga més interès en saber d’aquestes jornades pot trobar tota la informació a http://www.sociedadred.org/ (Les fotos estan fetes amb el mòbil. Disculpeu la baixa qualitat)




Joan Panisello, Mestre Artesà

L'ESTEL, la revista quinzenal de les Terres Ebrenques, publica, de la mà del seu director, el Sr. Conrad Duran, el comentari de l'acte del lliurament del guardó de Mestre Artesà al ceramista Joan Panisello.

dilluns, 6 d’octubre del 2008

Joan Panisello a la revista BON ART

L’exemplar del mes d’octubre de la revista catalana Bon Art ha publicat a les planes 38 i 39 un comentari titulat “Panisello i la ceràmica contemporània”. El signa el Sr. Jaume Coll, Director del Museu Nacional de Ceràmica González Martí de València. També es pot veure l'article complert fent clic aquí
Aquesta important revista del món de l’art, que es mou entre les 150 i les 200 planes, i que la dirigeix des de seu naixement el Sr. Ricard Planas, també tradueix al castellà els seus articles.

diumenge, 5 d’octubre del 2008

Entrevista a la ràdio, Antena Caro

Aquest dijous passat, 2 d'octubre de 2008, el programa Òmnium Nº 84 de l’emissora de ràdio Antena Caro, a Roquetes, va incloure una entrevista feta pel comunicador Conrad Duran a Joan Panisello.

divendres, 3 d’octubre del 2008

Panisello, el ceramista que ha trencat motlles

El setmanari La Veu de l'Ebre, que ha vist avui la llum, publica aquest comentari escrit per Montse Castellà

dijous, 2 d’octubre del 2008

cop d'ull. Entrevista del mes: Joan Panisello

La revista mensual cop d'ull publica una entrevista a fons, a Joan Panisello, en un any 2008 ple d'activitats artístiques.



dimecres, 1 d’octubre del 2008