diumenge, 8 de setembre del 2019

TERRÀNIA A LA VISTA!!!

Aquesta segona setmana de setembre s’inauguraran les dues primeres exposicions relacionades amb el Festival TERRÀNIA 2019, concretament el proper divendres dia 13. A les 7 de la tarda s’inaugura l’exposició BLAUS, col·lectiva dels alumnes del taller de ceràmica de L’Escola d’Art i Disseny de Tortosa  i a les 8 de la tarda s’inaugura la nostra exposició: BINOMI ARBRE-HOME A LES TERRES DE L’EBRE, com a exposició central del certamen.
Us adjuntem el catàleg complert de 24 planes que han editat amb molta cura i magnífica presentació, incloent tots els actes i tots el artistes que hi participem,amb els horaris de les inauguracions, de les exposicions, tallers, cuites, concerts, mercats, demostracions. Festival especial per las amants de l’ART i de la CERÀMICA
Aquí teniu tots els detalls entorn a l'exposició nostra BINOMI ARBRE-HOME. Dia d'inauguració, hora, dies d'obertura i horaris per poder veure l'exposició

L'exposició BINOMI ARBRE-HOME A LES TERRES DE L'EBRE es trobarà ala Plaça de Sant Miquel,  marcada amb una B al plànol anterior.
Aquí teniu els horaris i els llocs de les dues exposicions que s'inauguraran el proper divendres dia 13A les 7 de la tarda s’inaugura l’exposició BLAUS, col·lectiva dels alumnes del taller de ceràmica de L’Escola d’Art de Tortosa, a l'antic Hospital de Santa Magdalena i a les 8 de la tarda s’inaugura la nostra exposició: BINOMI ARBRE-HOME A LES TERRES DE L’EBRE, com a exposició central del certamen.
 

 Nació invitada: Suïssa
 Us adjuntem el catàleg complert de 24 planes