dijous, 11 de juliol del 2019

Socarrel arriba a Deltebre i a Tortosa

CATALÀ: De la mà del coreògraf RobertoOlivan, la performance SOCARREL es va estrenar a La Pedrera, (Casa Milà), del Passeig de Gràcia, 92, de Barcelona al novembre del 2014, amb una primera i memorable actuació, que va continuar a la Fira Mediterrània de Manresa a l’octubre de 2017 amb dos actuacions, que va seguir per terres franceses a Moissac i a Sant Honoré de la Grave al juny de 2018, i que per fi, arriba a les Terres Ebrenques.
Aquest proper dissabte 13 de juliol i dintre del festival DELTEBRE DANSA es farà una representació a la mateixa desembocadura del riu Ebre, just al costat del ziggurat, a les 17h.
                                    **********************************************************
ESPAÑOL: De la mano del coreógrafo RobertoOlivan, la performance SOCARREL se estrenó en La Pedrera, (Casa Milà)del Paseo de Gracia, 92, de Barcelona en noviembre de 2014, con una primera y memorable actuación, que continuó en la  Fira Mediterrània de Manresa en octubre de 2017 con dos actuaciones, que siguió por tierras francesas en Moissac i a Sant Honoré de la Grave en junio de 2018, y que por fin, llega a las Tierras del Ebro.
Este próximo sábado 13 de julio y dentro del festival DELTEBRE DANSA se hará una representación en la misma desembocadura del río Ebro, justo al lado del zigurat, a las 17h.

GALERIA DE FOTOS EN DELTEBRE




CATALÀ: El dia 19 d'aquest mes de juliol i dintre de la FESTA DEL RENAIXEMENT a Tortosa, es faran dues representacions al claustre dels Reials Col·legis, a les 22 i a les 23.30h.
                                         ********************************************
ESPAÑOL: El día 19 de este mes de julio y dentro de la FESTA DEL RENAIXEMENT en Tortosa, se harán dos representaciones el claustro de los Reales Colegios, a las 22 y a las 23.30h.



CATALÀ: Actuen com a ballarins, Roberto Olivan i Magí Serra. Sonarà la música  electrònica de la mà del músic belga, Laurent Delforge, S’escoltaran les veus occitanes del grup Vox Bigerri i fusionarà el fang en aquest espectacle el ceramista Joan Panisello.

                                     ************************************************
ESPAÑOL: Actúan como bailarines, Roberto Olivan i Magí SerraSonará la música electrónica de la mano del músico belga, Laurent Delforge, se escucharán las voces occitanas del grupo  Vox Bigerri y fusionará el barro en este espectáculo el ceramista Joan Panisello.


GALERIA DE FOTOS EN TORTOSA

MÉS INFORMACIÓ A LA REVISTA DIGITAL INFOCERÁMICA:

MÉS INFORMACIÓ AL BLOG DE ERNEST SESÉ AMB INTERESSANT TEXT I 30 FOTOGRAFIES EXCEL·LENTS