dilluns, 6 de maig del 2019

Joan Panisello invitat d’honor a la Fira internacional TERRÀNIA 2019

Des de fa uns mesos estem treballant amb l’organització de la Fira Internacional Terrània de Montblanc 2019 per enllestir l’exposició central. Al primer comunicat de premsa, enviat per l’organització la primera setmana del mes de febrer ja s’nunciava: 
“L'obra del ceramista Joan Panisello serà la protagonista del cartell de la 17a edició de Terrània. La passada setmana dos tècnics de l'Oficina de Turisme i el ceramista de Senan Lluís Soler van visitar el ceramista Joan Panisello al seu taller de Jesús (Baix Ebre), qui va confirmar la seva presència al festival. Se li dedicarà l'exposició central que tindrà lloc a la Sala Sant Miquel i, com és habitual, una obra seva serà la protagonista del festival i dels principals elements gràfics.”
És un gran plaer per nosaltres poder col·laborar en aquest important certamen internacional, celebrat en territori català, amb una gran exposició d’obres de la col·lecció BINOMI ARBRE-HOME A LES TERRES DE L’EBRE. Aquesta col·lecció serà la 53a vegada que recorrerà diferents i importants sales d’exposició
En altres ocasions, ja hem gaudit del plaer de viure aquesta experiència: 
1. 1986 The International Ceramic Contest’83. Mino (Japón). Invitat d'honor.
2. 1995 4a Bienal CONDORHUASI. Grandes Maestros de la Actualidad Cerámica Internacional. Bolívia. Invitat d'honor.
3. 2006 7eme Festival ARTGILA. Roumazières-Loubert. (France). Invitat d’honor.
4. 2008 9a Biennal CONDORHUASI de Ceràmica Llatinoamericana (Argentina). Invitat d’honor.
En aquesta cinquena ocasió esperem i desitgem estar a l’alçada de les circumstàncies per treballar coordinadament amb els organitzadors amb la finalitat de dignificar al màxim el món de la ceràmica creativa i la fira TERRÀNIA 2019, dintre del 17è FESTIVAL INTERNACIONAL DE CERÀMICA DE MONTBLANC.