diumenge, 23 de desembre del 2018

Participació en el MERCAT SOLIDARI organitzat per LO TALLER

El col·lectiu “Lo Taller” de Tortosa ha organitzat la primera edició del mercat expositiu de les Terres de l’Ebre. Hi participen “Atzavara Arrels” i “Creu Roja”. Hi col·laboren Omnium Cultural, l’Associació de Veïns Sant Llàtzer i “Dillums d’Arts al Forn”.
Hi participem més de 60 artistes de les Terres de l’Ebre. Hi ha pintures, escultures, ceràmiques, gravats, dibuixos, llibres...Les obres estan a la venda i part del seu import es dedica a ajudar a Creu Roja i Atzavara Arrels.
El dia 22 de desembre i organitzat per “Lo Taller” i “Dillums d’Arts al Forn” s’ha organitzat un repte poètic al Mercat Solidari d’Art consistent en la improvisació i recitació de textos basats en obres exposades. Una festa original acompanyada musicalment per Pili Cugat i Carlos Luprian.
Nosaltres hi hem participat amb una obra de la col·lecció BINOMI ARBRE-HOME A LES TERRES DE L’EBRE (La Xòpera de l’Arenal) i el llibre “JOAN PANISELLO 1975-2006”, editat pel Ministerio de Cultura. Aquí teniu les dues primeres fotos.
És aquesta una de les 17 exposicions en les que hem participat enguany: 15 de col·lectives i 2 d’individuals.