divendres, 28 de desembre del 2018

Festa bianual a Frigorífics Lluís

L’empresa tortosina Frigorífics Lluís va celebrar el dia 2 de desembre la seua festa bianual que arriba aquest any a la desena edició. Amb ella, com sempre, es van premiar els millors treballadors. També es van presentar novetats referents a l’ampliació de la zona de distribució dels seus productes i a l’ampliació de l’empresa amb l’espai annex a l’actual.
Igualment es va explicar el gran augment en l’apartat d’exportació dels seus productes.
Qui coneix des de fa molts anys al seu gerent i propietari, Sr. Rafel Lluís, no li estranyen gens aquests progressos. En podem donar fe. Un dels detalls a tenir en compte és la sort que te aquest empresari, tenint en compte que el seu fill i les seues dues filles també treballen a l‘empresa, cadascú en la seua especialitat. Aquest nou relleu, preparar acuradament amb els darrers anys, fa pensar en un futur cada dia més prometedor d’aquesta empresa modèlica a les Terres de l’Ebre, a Catalunya i també de les més ben situades de l’estat espanyol.
La festa va resultar un èxit per la gent present, uns 200 invitats, pels audiovisuals mostrats abans de la festa, per la conducció de l’acte a càrrec del veterà de la comunicació, el Sr. Conrad Duran que porta col·laborant amb aquesta festa des de la seua primera edició,  pels parlaments, pel catering excel·lent i generós a tots nivells fins tot amb detalls obsequi de l'empresa l'Obrador Carlos Ripollés de Jesús, per les actuacions i atraccions per als nens petits de la mà del també jesusenc, Muniato Xou,  per la música i el ball a darrera hora... Un dia complert per a recordar.
La revista l'ESTEL, Terres de l'Ebre, es fa ressò dels detalls de la festa amb la cura i la elegància que la caracteritza.
Els premis que es van atorgar als guardonats han estat obres realitzades al nostre taller. Adjuntem algunes fotos al principi i al final del text