dimecres, 5 de setembre del 2018

Joan Panisello en LA VENTANA DEL ARTE

Per veure l'enllaç feu clic AQUÍ
https://www.laventanadelarte.es/exposiciones/museu-de-la-mar-de-l-ebre/catalunya/sant-carles-de-la-rapita/joan-panisello/39068

La Ventana del Arte, un dels portals espanyols d’internet especialitzats en art, publica aquesta setmana l’exposició de Joan Panisello al Museu de la Mar de l’Ebre a la Ràpita, com a segona part del “Premi d’Escultura Agustí Vizcarro 2017” que vaig guanyar l’any passat.
L’obra guanyadora, “OLIVERA MIL·LENÀRIA, FINCA ARION”, estarà acompanyada d’altres importants escultures que representaran arbres monumentals de les quatre comarques ebrenques. Un altre valor afegit serà una col·lecció de 24 fotos emmarcades fa 10 anys pel Ministerio de Cultura per a l’exposició retrospectiva i itinerant per València, Tortosa i Tarragona. Sens dubte, la més important de la meua vida.
Cinc escultures de la col·lecció BINOMI ARBRE-HOME A LES TERRES DE L'EBRE i dos murals conformaran l’exposició. Hi haurà una escultura de cada comarca de les Terres de l’Ebre i l’obra central serà la que va guanyar l’any passat el premi: “OLIVERA MIL·LENÀRIA. FINCA ARIÓN”. Acompanyaran aquestes obres una col·lecció de fotos amb els treballs de camp que es van fer per construir-les.