dilluns, 15 de maig del 2017

El llibre “Joan Panisello, 1975-2006” novament a TV3


L’any 2008 i des del programa “Els Matins de TV3”, llavors amb Josep Cuní, es va demanar a l’ACC (Associació de Ceramistes de Catalunya) informació d’obres d’alguns dels seus ceramistes associats per a ambientar l’espai on se celebrava cada dia el programa “Els Matins”. Les obres d'en Joan Panisello hi van ser presents. En principi, des del desembre 2008 fins al febrer de 2009. A continuació van seguir exposades tres mesos més. Aquí teniu l’enllaç de l’article, amb moltes fotos, que ja varem publicar al nostre blog:

Com que també varem regalar algun exemplar del llibre “Joan Panisello, 1975-2006” dels que ens havia editat el Ministerio de Cultura aquell mateix any, amb motiu de l’exposició retrospectiva i itinerant que ens va preparar, tot sovint aquell llibre segueix present en algunes de les sèries d’èxit  fetes per TV3. L’any 2012 ja es podia veure el llibre damunt d’alguna de les taules o mobles on es desenvolupava la telenovel·la LA RIERA. Aquí teniu l’enllaç de l’article, amb algunes fotos, que ja varem publicar al nostre blog

En aquests moments, torna a veure’s el llibre, dintre de la mateixa tele-novela LA RIERA. En aquesta ocasió el llibre es mostra ben obert i amb diferents obres de ceràmica cada dia.
Adjuntem algunes fotos fetes com les anteriors, al televisor o a l’ordinador mentre s’emet el programa.


Aquí teniu les planes reals del llibre que es veu a les fotos
Noves fotos de la telenovel·la LA RIERA amb obres que van sortir fa ben pocs dies

Aquí teniu les planes reals del llibre que es veu a les fotos