divendres, 30 de setembre del 2016

“ESTELES DE VIDA” al setmanari MÉS EBRE

L’article EL CRACK de la setmana, dirigit per la Sra. Isabel Carrasco, directora del setmanari Més Ebre, porta pe títol, Joan Panisello: “ESTELES DE VIDA”.
Ocupa la plana 11 del diari d’avui divendres dia 30 de setembre i l’enfocament de les preguntes transcorren per camins vitals més que per camins artístics, encara que hi ha moments de confluència.


dijous, 29 de setembre del 2016

“ESTELES DE VIDA” al digital surtdecasa.cat

La revista digital www.surtdecasa.cat publica a la seua web l’exposició múltiple "ESTELES DE VIDA" que te Joan Panisello al Museu de Tortosa i 4 espais més, amb motiu del 47è Congrés de l’ACADÈMIA INTERNACIONAL DE CERÀMICA a celebrar a Barcelona aquest  mes de setembre de 2016.
L'exposició es pot visitar a: 
- Museu de Tortosa - Institut Joaquim Bau - Galeria del Quadre 
-Galeria d'Art Gimeno - Galeria Cinta Cugat
Per veure l'enllaç, feu clic AQUÍ:

http://surtdecasa.cat/ebre/agenda/exposicio-esteles-de-vida-de-joan-panisello/62636

La revista CIUTAT DE TORTOSA comenta l’expo. de Joan Panisello

La revista mensual CIUTAT DE TORTOSA publica un encertat comentari entorn a l’exposició “ESTELES DE VIDA”, de Joan Panisello, dintre del 47è Congrés de l’ACADÈMIA INTERNACIONAL DE CERÀMICA.

diumenge, 25 de setembre del 2016

Audiovisuals de Galeria Canals pel Congrés AIC

La Galeria Josep Canals ha preparat un parell d’audiovisuals per a les 2 exposicions de ceràmica que ha tingut amb motiu del 47è CONGRÉS I ASSEMBLEA DE L’ACADÈMIA INTERNACIONAL DE CERÀMICA fet a Barcelona.
En ells ha mostrat l’obra dels dos ceramistes que han exposat a la seua Galeria: Joan Panisello i Sergi Barnils

dissabte, 24 de setembre del 2016

Publicació a la revista romanesa “Vatra veche”

La revista mensual romanesa “Vatra veche” publica en l’exemplar de 88 planes, corresponent al mes d’agost de 2016, un gran article escrit pel crític literari i l’escriptor Sr. Aureliu Goci, dedicat a l’obra i al treball de Joan Panisello. A més a més, molts dels articles d’aquesta revista també estan il·lustrats amb fotos d’obres del ceramista.
Al mateix mes d’agost, va ser la revista mensual romanesa “LUCEAFARUL de Dimineata” la que va publicar igualment un gran article de la mà del mateix escriptor i crític literari, Sr. Aureliu Goci, fruit d’una entrevista que va fer a Joan Panisello en la seua darrera estada a Romania, en el marc del festival PROPILOR APRINSI, celebrat el passat mes de maig a Ramnicu Vâlcea i organitzat pel prestigiós escriptor, Sr. Ioan Barbu, director d’editorials i del diari “Curierul de Vâlcea".
Al mes de Juliol va ser la revista CURTEA DE LA ARGES, dirigida pel Sr. George Paun,  la que va dedicar un llarg article d’una plana i mitja a Joan Panisello. A més a més, gairebé tots els articles d’aquesta revista van ser il·lustrats amb fotos d’obres de Panisello
Al mes de juny va ser la revista BUCURESTIUL LITERAR SI ARTISTIC, dirigida pel poeta Sr. Coman Sova la que va dedicar part de la portada i una plana central a Joan Panisello.
El cert és que, tal com va comentar la periodista Marina Pallás al Diari de Tarragona del 26 d’agost passat,  hi ha un idil·li des de fa molts anys entre Romania i Joan Panisello en l’àmbit artístic i cultural que segueix creixent, dia a dia. Agraïments des d'aquí a la nova traductora i intèrpret  Sra. Gabriela Banu, que ens facilita molt les relacions amb els escriptors i artistes.
En aquest mateix bloc es poden veure totes les revistes que ara hem comentat, amb els articles complerts.

La Galeria Canals a la publicació “30 DIES”

La publicació “30 Dies”, en el seu exemplar del setembre 2016 ,comenta entre altres activitats que es fan a Sant Cugat dintre del 47è Congrés de l’ACADÈMIA INTERNACIONAL DE CERÀMICA
les dues exposicions de ceràmica i escultura que es fan a la Galeria Canals: Joan Panisello a la Sala 1 i Sergi Barnils a la sala 2.

divendres, 23 de setembre del 2016

Exposiciones nuestras dentro del 47 Congreso de l’AIC

Fotos de los 11 espacios diferentes donde tenemos exposición de cerámica, en el marco del 47 Congreso de la ACADEMIA INTERNACIONAL DE CERÁMICA
  1.- Galería Canals. Sant Cugat
  2.- Espai 4 Gats d’en Serret. Libreria Athenea. Barcelona
  3.- Escuela Superior de Disseño i Arte Llotja. Barcelona
  4.- Galería Dartc. Barcelona
  5.- Museo Nacional de Cerámica. Valencia
  6.- Museo de Tortosa
  7.- Galería Gimeno. Tortosa
  8.- Galería Cinta Cugat. Jesús
  9.- Galería del Cuadro. Tortosa
10.- Instituto Joaquín Bau. Tortosa
11.- Sede Naciones Unidas (ONU) Nueva York
       Obras de la colección de UNESCO (CNAU)

1.- Galería Canals. Sant Cugat
2.- Espai 4 Gats d’en Serret. Libreria Athenea. Barcelona
3.- Escuela Superior de Disseño i Arte Llotja. Barcelona

4.- Galería Dartc. Barcelona






7.- Galería Gimeno. Tortosa
9.- Galería del Cuadro. Tortosa
10.- Instituto Joaquín Bau. Tortosa
Obras de la colección de UNESCO (CNAU)

dimecres, 21 de setembre del 2016

Joan Panisello al programa “BEN TROBATS”

El dimarts 13 de setembre i en ple 47è Congrés de l’ACADÈMIA INTERANCIONAL DE CERÀMICA, el programa “BEN TROBATS”, de l’empresa EL PUNT-AVUI, de Barcelona,  invita al ceramista  Joan Panisello per fer-li una llarga entrevista de 27 minuts. 
Temes variats, distesos, antics, recents, superficials, profunds, de professor, d'alquimista, de ceramista, d’activista,....un interessant, variat i divertit repàs de la seua vida, en molt pocs minuts.

Aquí teniu l'enllaç per veure el vídeo:   http://www.elpuntavui.tv/video/182518010.html182518010

Aquest programa és un magazine matinal dirigit i presentat per Clara Tena. El programa inclou entrevistes a personatges anònims amb molta història per explicar, espectacle, humor, misteri, gastronomia i fins i tot invents! Però, a més, vol comptar amb la participació dels espectadors, que cal que opinin però també... que cantin! Un magazine on tothom és ben trobat!

Aquí teniu l'enllaç per veure el vídeo:   http://www.elpuntavui.tv/video/182518010.html182518010

El Diari de Terrassa. Exposicions AIC

El periodista Emili González, dedica al Diari de Terrassa un gran article entorn als molts actes que es fan a Sant Cugat dintre del 47è Congrés de l’ACADÈMIA INTERNACIONAL DE CERÀMICA.
Entre els actes recorda les dues exposicions que es fan a la Galeria Canals: Joan Panisello a la Sala 1 i Sergi Barnils a la sala 2.


Extraordinària l’exposició col·lectiva al claustre del Monestir de Sant Cugat: Sensualitat i lírica.

Molt important l’exposició: La ceràmica utilitària: un univers de formes i funcions. Comissariat: Alfons Romero.
A la Casa de la Cultura: Quin so fa una mà sola aplaudint? De Frederic Gisbert. Comissariat: Paco Minuesa.
Més informació: http://www.diarideterrassa.es/terrassa/2016/09/11/art-major-ceramica-escultorica/37417.html


dissabte, 10 de setembre del 2016

Inauguració dels CIRCUITS CERÀMICS al MACBA

Aquest dijous, dia 8 de setembre, es van inaugurar al MACBA totes les exposicions de ceràmica que s’han preparat amb motiu del 47è Congrés i Assemblea, de l’ACADÈMIA INTERNACIONAL DE CERÀMICA.
Entre galeries i museus, hi ha 60 exposicions de ceràmica entorn del Congrés. Els ceramistes, galeristes, els directius de l’Associació de Ceramistes de Catalunya, directors de molts museus de Barcelona, amics i simpatitzants ens varem reunir en un edifici singular per la seua construcció i pel seu contingut. 

  
 
 
 

Revista semestral Terrart (ACC). Especial 47è Congres AIC

El programa general dels actes del 47è Congrés i Assemblea, de l’ACADÈMIA INTERNACIONAL DE CERÀMICA, a celebrar a Barcelona aquest  mes de setembre de 2016, ocupa unes 60 planes preparades des de fa molts mesos, amb tota mena de detalls.
La revista TERRART, nascuda fa molts anys dintre de l’ASSOCIACIÓ DE CERAMISTES DE CATALUNYA, dedica les 100 planes del present exemplar al Congrés, a la guia d’exposicions i als CIRCUITS CERÀMICS de les Galeries d’Art.
També s’ha editat un plànol de Barcelona i Catalunya on s’hi poden trobar, situades al lloc exacte, les galeries de la capital catalana que col·laboren amb el Congrés, exposant ceràmica de creació.
Hem posat en aquest espai les fotos de les Galeries o Museus que tindran obra nostra, a nivell individual o col·lectiu, incloent les 5 exposicions de Tortosa i Jesús amb la col·lecció: ESTELES DE VIDA, inaugurada el dia 1 de setembre al Museu de Tortosa


Exposicions de Panisello a INFOCERÁMICA.COM

Aquí teniu l'enllaç per trobar la notícia de les 10 exposicions que tindrem al setembre: 
http://www.infoceramica.com/2016/09/exposiciones-de-joan-panisello/

La revista www.infoceramica.com publica a la seua web totes les exposicions individuals i col·lectives que te Joan Panisello amb motiu del 47è Congrés de l’ACADÈMIA INTERNACIONAL DE CERÀMICA a celebrar a Barcelona aquest  mes de setembre de 2016.

dimarts, 6 de setembre del 2016

Joan Panisello a la Galeria Canals de Sant Cugat


Ahir va quedar a punt d’inaugurar l’exposició BINOMI ARBRE-HOME de Joan Panisello a la Galeria Canals de Sant Cugat del Vallés, emmarcada dintre dels “CIRCUITS CERÀMICS” organitzats dintre del 47è Congrés de l’ACADÈMIA INTERNACIONAL DE CERÀMICA a celebrar a Barcelona aquest mes de setembre de 2016. La inauguració serà aquest dijous, 8 de setembre a les 19h. al MACBA, amb la presència dels galeristes i dels ceramistes que exposen. L’entrada és oberta a tothom.
Cinc escultures fetes damunt dels arbres més representatius de la Catalunya sud, acompanyats d’uns murals fets amb tècnica neriage i cuits a 1280-1300ºC com les escultures formen un conjunt compacte especialment per un esdeveniment com el que celebrarem a Barcelona. En un costat de la sala hi ha també unes petites obres murals fetes amb la tècnica raku.
Ahir també varem assistir, al Monestir, a la roda de premsa que organitzava l’Ajuntament de Sant Cugat, per informar dels 33 actes del programa "Ceràmica. Art i Vida" amb els que col·labora amb el 47è Congrés de l’ACADÈMIA INTERNACIONAL DE CERÀMICA. Un autèntic luxe per a la ciutat i per a l’Acadèmia. Una trentena de persones varem intervenir per explicar breument l’activitat en la que participàvem. Enhorabona a la Tinent d’Alcalde de Cultura Sra. Carmela  Fortuny, per l’organització d’aquest important ventall d’actes entorn al món de la CERÀMICA.  
   
Enllaços amb premsa i televisió de l'acte.                     


 Fotos de la Roda de premsa

Vídeo preparat per la galeria Canals entorn a l'exposició BINOMI ARBRE-HOME:

https://www.facebook.com/canals.galeriadart/videos/1294941350550090/
Fotos de la Galeria Canals

Vídeo preparat per la galeria Canals entorn a l'exposició BINOMI ARBRE-HOME:
https://www.facebook.com/canals.galeriadart/videos/1294941350550090/