divendres, 26 d’agost del 2016

Publicació a la revista romanesa “LUCEAFARUL de Dimineata”

La revista mensual romanesa “LUCEAFARUL de Dimineata” publica en l’exemplar corresponent al mes d’agost de 2016, un gran article escrit per l’escriptor i crític literari, Sr. Aureliu Goci, fruit d’una entrevista que va fer a Joan Panisello en la seua darrera estada a Romania, en el marc del festival PROPILOR APRINSI, celebrat el passat mes de maig a Ramnicu Vâlcea i organitzat pel prestigiós escriptor, Sr. Ioan Barbu, director d’editorials i del diari “Curierul de Vâlcea"
Al mes de Juliol va ser la revista CURTEA DE LA ARGES, dirigida pel Sr. George Paun,  la que va dedicar un llarg article de una plana i mitja a Joan Panisello.
Al mes de juny va ser la revista BUCURESTIUL LITERAR SI ARTISTIC, dirigida pel poeta Sr. Coman Sova la que va dedicar part de la portada i una plana central a Joan Panisello.
El cert és que, tal com comenta la periodista Marina Pallás al Diari de Tarragona d’avui, 26 d'agost, hi ha un idil·li des de fa molts anys entre Romania i Joan Panisello en l’àmbit artístic i cultural que segueix creixent, dia a dia. Agraïments des d'aquí a la nova traductora i intèrpret  Sra. Gabriela Banu, que ens facilita molt les relacions amb els escriptors i artistes.



El Diari de Tarragona entrevista Joan Panisello

La periodista Marina Pallás resumeix en un gran article els molts actes que te Joan Panisello en aquest proper mes de setembre amb motiu del 47è Congrés de l’ACADÈMIA INTERNACIONAL DE CERÀMICA
Explica en primícia que el dia 21 participarà en una exposició a la seu de NACIONS UNIDES (Nova York) de la mà de la Comissió Nacional Andorrana per la UNESCO, amb obres fetes als ART CAMP 2008 i 2010 a Ordino (Andorra). 
També recorda que el dia 1 de setembre s’inaugurarà l’exposició múltiple al Museu de Tortosa. Les obres de la col·lecció ESTELES DE VIDA, estaran repartides en 5 espais diferents: A banda del Museu hi hauran obres a l’Institut “Joaquín Bau”, a la Galeria Gimeno, a la Galeria del Quadre i a la Galeria Cinta Cugat, a Jesús.
També fa un repàs de les altres 5 exposicions en les que Panisello participarà a Barcelona, Sant Cugat i València. 
La inauguració oficial i conjunta de les 26 exposicions de ceràmica, organitzades a Barcelona amb motiu del Congrés es farà al MACBA el dia 8 de setembre a les 8 de la tarda, amb presència del Conseller de Cultura, Sr. Santi Vila.
Per acabar subratlla d’idil·li entre el ceramista i Romania per les moltes publicacions de llibres en els que el ceramista hi apareix com a il·lustrador i les moltes revistes literàries que mensualment dediquen planes senceres a la seua obra. També per la inspiració que Panisello rep en trobar-se per Romania, el seu paisatge i la seua gent.


dijous, 18 d’agost del 2016

Al setembre, obres de Joan Panisello a la ONU

Al proper mes de setembre s’exposaran a les Nacions Unides, les obres dels cinc ART CAMP celebrats fins aquest any i organitzats per la Comissió Nacional Andorrana per la UNESCO,  en una setmana que serà la més important de l'any, per les assemblees que s'hi celebraran.
Les obres de Joan Panisello que ha assistit als ART CAMP els anys 2008 i 2010 també hi seran presents.
Inauguració dia 21 de setembre a les 18h. a Nacions Unides (Nova York) 
Amb aquesta seran 11 les exposicions que tindrà Panisello el proper mes de setembre.
Fotos de tres de les 6 obres obres de Panisello fetes als ART CAMP 2008 i 2010



dijous, 11 d’agost del 2016

El Canal TE entrevista Joan Panisello amb motiu del del Congrés de l’AIC

Programa de televisió al Canal TE: https://www.youtube.com/watch?v=eNWGMHt3NP4

El Canal TE de televisió entra al taller de Joan Panisello, de la mà de Sílvia, per esbrinar els diversos projectes que te el ceramista en vistes al 47è Congrés de l’ACADÈMIA INTERNACIONAL DE CERÀMICA que se celebrarà el proper mes de setembre a Barcelona, bona part de Catalunya, inclosa Tortosa, part del país Valencià, Aragó i Andalusia.
El dia 1 de setembre s’inaugurarà l’exposició múltiple al Museu de Tortosa. Les obres de la col·lecció ESTELES DE VIDA, estaran repartides en 5 espais diferents: A banda del Museu hi hauran obres a l’Institut Joaquín Bau, a la Galeria Gimeno, a la Galeria del Quadre i a la Galeria Cinta Cugat, a Jesús.
La gravació fa un repàs de les altres 5 exposicions en les que Panisello participarà a Barcelona, Sant Cugat i València. 
La inauguració oficial i conjunta de les 26 exposicions de ceràmica, organitzades amb motiu del Congrés es farà al MACBA el dia 8 de setembre a les 8 de la tarda, amb presència del Conseller de Cultura, Sr. Santi Vila. A partir d’aquí els galeristes i els artistes expositors faran les respectives inauguracions a les 26 galeries que participen.



dimecres, 10 d’agost del 2016

BONART publica les exposicions de Panisello


Amb motiu del 47è CONGRÉS I ASAMBLEA DE LA ACADÈMIA INTERNACIONAL DE CERÀMICA, la revista BONART publica les exposicions individuals i col·lectives en les que participarà Joan Panisello

Aquest és l'enllaç: http://www.bonart.cat/actual/exposicions-de-juan-panisello-amb-motiu-del-congres-de-ceramica/

10 Exposicions de Joan Panisello, amb motiu del 47è Congrés de l’AIC

Amb motiu del 47è CONGRÉS I ASAMBLEA DE LA ACADÈMIA INTERNACIONAL DE CERÀMICA, els membres de l’Acadèmia  tindrem l’oportunitat d’exposar de forma individual i col·lectiva a Barcelona i altres indrets del territori espanyol, el proper mes de setembre.

La inauguració conjunta de totes les galeries de Barcelona que exposaran ceràmica amb motiu del Congrés serà el dia 8 de setembre a les 19h. al MACBA. Tots els galeristes i expositors hi seran. Presidirà l'acte el Conseller de cultura, Sr. Santi Vila.

Nosaltres tindrem 7 exposicions individuals a:
1.- GALERIA CANALS, C/ de la Creu, 16. 08172 SANT CUGAT DEL VALLÉS.
Inauguració dia 8 de setembre a les 20h. (Inauguració conjunta de les 27 galeries de Barcelona que exposaran ceràmica amb motiu del 47è Congrés, el dia 8 de setembre a les 19h. al MACBA )
2.- Espai 4 Gats d’en Serret. Llibreria Athenea, C/Aragó 108. 08001 Barcelona.
Inauguració dia 8 de setembre a les 17.30h.h.
3.- Museu de Tortosa, Rambla Felip Pedrell, 3. 43500 Tortosa.
Inauguració dia 1 de setembre a les 19h. (Inauguració conjunta dels 5 espais de Tortosa al Museu de Tortosa, antic Escorxador)
4.- Institut Joaquín Bau, Av. de l’Estadi, 14. 43500 Tortosa.
Inauguració dia 1 de setembre a les 19h. (Inauguració conjunta dels 5 espais de Tortosa al Museu de Tortosa, antic Escorxador)
5.- Galeria del Quadre, C/ Barcelona, 2. 43500 Tortosa
Inauguració dia 1 de setembre a les 19h. (Inauguració conjunta dels 5 espais de Tortosa al Museu de Tortosa, antic Escorxador)
6.- Galeria d’Art Gimeno, C/ Pintor Gimeno, 9. 43500 Tortosa
Inauguració dia 1 de setembre a les 19h. (Inauguració conjunta dels 5 espais de Tortosa al Museu de Tortosa, antic Escorxador)
7.- Galeria Cinta Cugat, Av. Molins de Compte, 40. 43590 (Jesús) Tortosa
Inauguració dia 1 de setembre a les 19h. (Inauguració conjunta dels 5 espais de Tortosa al Museu de Tortosa, antic Escorxador)

També participarem en 3 exposicions col·lectives a:
1.- Museu Nacional de Ceràmica de València, C/ Poeta Querol, 2, València.
Inauguració dia 21 de juliol a les 19h.
2.- Espai d’Art i Disseny LLOTJA, C/ Pare Manyanet, 40, 08027 Barcelona.
Inauguració dia 12 de setembre a les 19h.
3.- Galeria Dartc, C/ Taquígrafo Garriga, 34. 08014 Barcelona.

Inauguració dia 8 de setembre a les 20h.

dimarts, 9 d’agost del 2016

Libro catálogo de la exposición FUERA DE SERIE


Ya se ha publicado el libro editado por el Ministerio de Cultura, con motivo de la exposición FUERA DE SERIE que se ha inaugurado el 21 de julio de 2016 en el Museo Nacional de Cerámica “González Martí” de Valencia con motivo del 47 CONGRESO Y ASAMBLEA DE LA ACADEMIA INTERNACIONAL DE CERÁMICA. La exposición permanecerá hasta el día 2 de octubre.
De las 100 páginas del libro, hemos colgado en el blog las primeras hojas y las que se refieren a nuestra obra.
Aquí se pueden ver todas las páginas del libro:    http://es.calameo.com/read/0000753355152d49d0f82



dissabte, 6 d’agost del 2016

Exposició multiseu a Tortosa de Joan Panisello, a l’EBRE

La periodista Leonor Bertomeu explica l'origen de l’exposició ESTELES DE VIDA, en terres de Romania, al llarg dels ART CAMP que Joan Panisello ha fet a Calimanesti, els diversos espais on estarà exposada, les dades, el fet de formar part del programa oficial de les festes de la Cinta a Tortosa, el detall de ser una de les exposicions implicades en el 47è Congrés i Assemblea de l’ACADÈMIA INTERNACIONAL DE CERÀMICA.
La inauguració es farà el dia 1 de setembre a les 7 de la tarda al Museu de Tortosa. Els altres espais on s’exposaran la resta d’obres seran: Institut Joaquín Bau, Galeria Gimeno, Galeria del Quadre i Galeria Cinta Cugat a Jesús

divendres, 5 d’agost del 2016

Exposició múltiple de Joan Panisello a l’ESTEL

La revista gratuïta i mensual L’ESTEL publica el cartell de l’exposició múltiple que farà Joan Panisello a cinc espais diferents de Tortosa, coincidint amb les Festes Majors 1016 i coincidint també amb el Congrés i l’Assemblea de l’ACADÈMIA INTERNACIONAL DE CERÀMICA que se celebrarà a Barcelona el proper mes de setembre. Aquestes cinc exposicions formen part dels actes oficials del Congrés.

dilluns, 1 d’agost del 2016

Joan Panisello a la Gaceta de Folchi


La revista trimestral del Museu Nacional de Ceràmica de València, “LA GACETA DE FOLCHI”, comenta en el darrer exemplar corresponent al segon trimestre de l’any la extraordinària exposició de ceràmica: FUERA DE SERIE: DE LA PROVOCACIÓN A LA ILUSIÓN,  que es va inaugurar el dia 21 de juliol amb motiu del 47è Congrés de l’ACADÈMIA INTERNACIONAL DE CERÀMICA i que seguirà oberta fis el dia 2 d’octubre
L’article, escrit pel director del museu, Sr. Jaume Coll, subratlla la importància de la mateixa que reuneix els 50 ceramistes més rellevants dintre del marc de la ceràmica de creació a l’estat espanyol: ......“Presenta la obra de 50 creadores españoles integrados en la academia o pertenecientes a la vanguardia expresiva actual. La exposición agrupa las obras partiendo de cuatro conceptos. Tradición es el primero, apartado pórtico que concentra la obra de grandes artistas reconocidos como la base de la creatividad ceràmica: Llorens Artigas, Cumella, Picasso, Arcadio Blasco, Castaldo, Panisello.”