divendres, 29 d’abril del 2016

Joan Panisello presenta dos llibres a Jesús


El divendres dia 29 d’abril es van presentar els llibres: “LA NIEVE Y LOS OJOS DE LOS LOBOS” del Sr. Coman Sova y “EL REGIMIENTO BLANCO” del Sr. Ioan Barbu, a la Sala Jordi Brull de l’EMD de Jesús.
La regidora de Cultura de Jesús, Sra. Mònica Sales es va encarregar de fer la presentació del llibre del Sr. Coman Sova, amb lectura de versos inclosa i després de fer una interessant explicació entorn a l’autor dels versos i a l seua forma de treballar.
Fet això, Joan Panisello va passar un audiovisual entorn a  al seu recorregut artístic parlant primer del territori que l’ha vist, nàixer i créixer i parlant després de les diferents etapes de la seua creació artística. Igualment va comentar les exposicions fetes,  els comentaris que els mitjans de comunicació li han dedicat i els guardons que ha rebut al llarg del seu llarg camí en el món de l‘art de la ceràmica. També va explicar les seues participacions internacionals, com a invitat, representant a Catalunya i a Espanya en certamens artístics, concursos, biennals internacionals, ART CAMP’s, etc També va parlar de la seua gran estima per Romania que l’ha acollit a ell i a la seua dona els sis darrer anys i que li ha permès establir importants contactes en aquell país. L’acte d’avui és un exemple més de la riquesa de la interculturalitat que acabem d’explicar.




Comentari al Diari de Tarragona. EBRE

La periodista del Diari de Tarragona. Ebre, Srta. Marina Pallàs, publica a la pàgina 24 una columna explicant la presentació prevista per a la mateixa tarda del llibre de poemes del Sr. Coman Sova, “LA NIEVE Y LOS OJOS DE LOS LOBOS” i de fotografies d’obres ceràmiques i escultures de Joan Panisello que es poden veure a les fotos que il·lustren el llibre
La presentació del llibre està prevista per avui divendres a les 19.30h. a la Sala Jordi Brull de l’EMD de Jesús.      
També es comenta l’obra del escriptor romanès, autor del llibre: “EL REGIMIENTO BLANCO”, escrit primer en romanès i després en espanyol per escriptor Sr. Ioan Barbu i amb fotografies d’obres del ceramista, que també serà presentat avui mateix i a la mateixa hora a Jesús.


Entrevista al setmanari MÉS EBRE

La directora del setmanari MES EBRE, Sra. Isabel Carrasco publica a la pàgina 10 una extensa i molt interessant entrevista que ens ha fet al Sr. Coman Sova com a autor del llibre  “LA NIEVE Y LOS OJOS DE LOS LOBOS” i a mi, Joan Panisello, com a autor de les obres ceràmiques i escultures que es poden veure a les fotos que il·lustren el llibre
Igualment se parla de la presentació del llibre del poeta romanès Sr. Coman Sova, el proper divendres a les 19.30 a la Sala Jordi Brull de l’EMD de Jesús.      
També es comenta l’obra del escriptor romanès, autor del llibre: “EL REGIMIENTO BLANCO”, escrit primer en romanès i després en espanyol per escriptor Sr. Ioan Barbu i amb fotografies d’obres del ceramista, que també serà presentat el mateix dia i a la mateixa hora a Jesús.

dijous, 28 d’abril del 2016

Joan Panisello a la Cadena SER per parlar de llibres


La Sra. Sílvia Tejedor, periodista de la Cadena SER a les Terres de l’Ebre, entrevista al ceramista Joan Panisello amb motiu de la presentació del llibre del Sr. Coman Sova: “LA NIEVE Y LOS OJOS DE LOS LOBOS”. També parlen del seu treball com a autor de les obres ceràmiques i escultures que es poden veure a les fotos que il·lustren el llibre
Igualment es parla de la presentació del llibre que es farà el proper divendres a les 19.30 a la Sala Jordi Brull de l’EMD de Jesús.      
També es comenta l’obra del escriptor romanès, Sr. Ioan Barbu, autor del llibre: “EL REGIMIENTO BLANCO”, escrit primer en romanès i després en espanyol i amb fotografies d’obres del ceramista Joan Panisello, que també serà presentat el mateix dia i a la mateixa hora a Jesús.

Per a sentir l’entrevista, aquí hi ha l’enllaç:

https://www.ivoox.com/entrevista-joan-panisello-25-04-2016-audios-mp3_rf_11338067_1.html

dimecres, 27 d’abril del 2016

Joan Panisello al Canal 21 de TV

            
        Per veure el progrma fer clic AQUÍ:
        https://youtu.be/BG-zHfqRPUA

El Canal 21 de TV de les Terres de l’Ebre, i de la mà del Sr. Gustau Moreno, ha emès avui una llarga entrevista amb Joan Panisello per a parlar de la propera presentació del llibre “LA NIEVE Y LOS OJOS DE LOS LOBOS” del poeta romanès Sr. Coman Sova, el proper divendres a les 19.30 a la Sala Jordi Brull de l’EMD de Jesús.
      S’ha ensenyat el darrer llibre, escrit en espanyol, que ha publicat a Romania el Sr. Coman Sova amb poemes seus i fotografies de ceràmiques de Joan Panisello, titulat: “LA NIEVE Y LOS OJOS DE LOS LOBOS”.

També s’han mostrat exemplars del llibre: “EL REGIMIENTO BLANCO”, escrit també en espanyol per escriptor romanès Sr. Ioan Barbu i amb fotografies d’obres del ceramista, que també serà presentat el mateix dia i a la mateixa hora a Jesús.

dimarts, 19 d’abril del 2016

Presentació del 2 llibres a la Llibreria Serret de Val-de-Roures


El Sr. Conrad Duran, director de la revista mensual l’ESTEL, publica el comentari referent a la presentació dels llibres “La nieve y los Ojos de los Lobos” i “Regimiento Blanco” a la Llibreria Serret. Tots dos amb fotografies d’obres recents del ceramista Joan Panisello

dilluns, 4 d’abril del 2016

Joan Panisello al programa de TV “Plaça Major” de canal TE

Per veure tot el programa : 

http://canalte.xiptv.cat/placa-major/capitol/placa-major-dijous-31-de-marc
Per veure l'entrevista a Joan Panisello anar al minut 46:23

El canal de TV de les Terres de l’Ebre, CANAL TE, ha emès aquesta setmana passada un reportatge gravat al taller, a les sales d’exposició i al jardí que Joan Panisello te al seu poble de Jesús. 
En ell s’han comentat els libres que ha presentat i signat a la Llibreria Serret de Val-de-Roures i a la vegada s’han pogut veure, a les sales d’exposició, moltes de les obres que surten als llibres.
S’ha ensenyat el darrer llibre, escrit en espanyol, que ha publicat a Romania el Sr. Coman Sova amb poemes seus i fotografies de ceràmiques de Panisello, titulat: “LA NIEVE Y LOS OJOS DE LOS LOBOS”.
També s’han mostrat exemplars del llibre: “EL REGIMIENTO BLANCO”, escrit també en espanyol per escriptor romanès Sr. Ioan Barbu i amb fotografies d’obres del ceramista.
Igualment l’exemplar de la biografia: “JOAN PANISELLO I CHAVARRIA” escrita pel Sr. Emigdi Subirats i publicada per Onada Edicions.
Aquest reportatge ha estat passat al programa PLAÇA MAJOR, en primícia el dia 31 de març de 2016 dirigit  per Tere Giné.

Per veure tot el programa : 
http://canalte.xiptv.cat/placa-major/capitol/placa-major-dijous-31-de-marc

Per veure l'entrevista a Joan Panisello anar al minut 46:23