dissabte, 24 de setembre del 2016

Publicació a la revista romanesa “Vatra veche”

La revista mensual romanesa “Vatra veche” publica en l’exemplar de 88 planes, corresponent al mes d’agost de 2016, un gran article escrit pel crític literari i l’escriptor Sr. Aureliu Goci, dedicat a l’obra i al treball de Joan Panisello. A més a més, molts dels articles d’aquesta revista també estan il·lustrats amb fotos d’obres del ceramista.
Al mateix mes d’agost, va ser la revista mensual romanesa “LUCEAFARUL de Dimineata” la que va publicar igualment un gran article de la mà del mateix escriptor i crític literari, Sr. Aureliu Goci, fruit d’una entrevista que va fer a Joan Panisello en la seua darrera estada a Romania, en el marc del festival PROPILOR APRINSI, celebrat el passat mes de maig a Ramnicu Vâlcea i organitzat pel prestigiós escriptor, Sr. Ioan Barbu, director d’editorials i del diari “Curierul de Vâlcea".
Al mes de Juliol va ser la revista CURTEA DE LA ARGES, dirigida pel Sr. George Paun,  la que va dedicar un llarg article d’una plana i mitja a Joan Panisello. A més a més, gairebé tots els articles d’aquesta revista van ser il·lustrats amb fotos d’obres de Panisello
Al mes de juny va ser la revista BUCURESTIUL LITERAR SI ARTISTIC, dirigida pel poeta Sr. Coman Sova la que va dedicar part de la portada i una plana central a Joan Panisello.
El cert és que, tal com va comentar la periodista Marina Pallás al Diari de Tarragona del 26 d’agost passat,  hi ha un idil·li des de fa molts anys entre Romania i Joan Panisello en l’àmbit artístic i cultural que segueix creixent, dia a dia. Agraïments des d'aquí a la nova traductora i intèrpret  Sra. Gabriela Banu, que ens facilita molt les relacions amb els escriptors i artistes.
En aquest mateix bloc es poden veure totes les revistes que ara hem comentat, amb els articles complerts.