dimarts, 6 de setembre del 2016

Joan Panisello a la Galeria Canals de Sant Cugat


Ahir va quedar a punt d’inaugurar l’exposició BINOMI ARBRE-HOME de Joan Panisello a la Galeria Canals de Sant Cugat del Vallés, emmarcada dintre dels “CIRCUITS CERÀMICS” organitzats dintre del 47è Congrés de l’ACADÈMIA INTERNACIONAL DE CERÀMICA a celebrar a Barcelona aquest mes de setembre de 2016. La inauguració serà aquest dijous, 8 de setembre a les 19h. al MACBA, amb la presència dels galeristes i dels ceramistes que exposen. L’entrada és oberta a tothom.
Cinc escultures fetes damunt dels arbres més representatius de la Catalunya sud, acompanyats d’uns murals fets amb tècnica neriage i cuits a 1280-1300ºC com les escultures formen un conjunt compacte especialment per un esdeveniment com el que celebrarem a Barcelona. En un costat de la sala hi ha també unes petites obres murals fetes amb la tècnica raku.
Ahir també varem assistir, al Monestir, a la roda de premsa que organitzava l’Ajuntament de Sant Cugat, per informar dels 33 actes del programa "Ceràmica. Art i Vida" amb els que col·labora amb el 47è Congrés de l’ACADÈMIA INTERNACIONAL DE CERÀMICA. Un autèntic luxe per a la ciutat i per a l’Acadèmia. Una trentena de persones varem intervenir per explicar breument l’activitat en la que participàvem. Enhorabona a la Tinent d’Alcalde de Cultura Sra. Carmela  Fortuny, per l’organització d’aquest important ventall d’actes entorn al món de la CERÀMICA.  
   
Enllaços amb premsa i televisió de l'acte.                     


 Fotos de la Roda de premsa

Vídeo preparat per la galeria Canals entorn a l'exposició BINOMI ARBRE-HOME:

https://www.facebook.com/canals.galeriadart/videos/1294941350550090/
Fotos de la Galeria Canals

Vídeo preparat per la galeria Canals entorn a l'exposició BINOMI ARBRE-HOME:
https://www.facebook.com/canals.galeriadart/videos/1294941350550090/