dissabte, 3 de setembre del 2016

Inauguració al Museu de Tortosa. Diari de Tarragona EBRE

La periodista Marina Pallás comenta la inauguració de l’exposició múltiple de Joan Panisello al Museu de Tortosa. Les obres de la col·lecció ESTELES DE VIDA, estan repartides en 5 espais diferents: A banda del Museu, hi han obres a l’Institut “Joaquín Bau”, a la Galeria Gimeno, a la Galeria del Quadre i a la Galeria Cinta Cugat, a Jesús.
També fa un repàs de les altres 5 exposicions en les que Joan Panisello participarà a Barcelona, Sant Cugat i València. En total hi haurà 60 exposicions, organitzades entre galeristes i altres museus, ajuntaments ...
La inauguració oficial i conjunta de les 27 exposicions de ceràmica, organitzades a Barcelona per galeries de la ciutat, amb motiu del 47è Congrés de l’ACADÈMIA INTERNACIONAL DE CERÀMICA es farà al MACBA el dia 8 de setembre a les 7 de la tarda, amb presència del Conseller de Cultura, Sr. Santi Vila.
Igualment comenta la sorpresa de darrera hora, que implica exposar a la ONU aquest mes de setembre, de la mà de la UNESCO que disposa de sis obres de Panisello cedides en el marc dels ART CAMP internacionals celebrats a Ordino (Andorra) i organitzats per la Comissió Nacional Andorrana per la Unesco, els anys 2008 i 2010.