dissabte, 3 de setembre del 2016

Exposició de Joan Panisello. Museu de Tortosa. Setmanari l’EBRE

Leonor Bertomeu explica amb tot tipus de detalls l’exposició ESTELES DE VIDA, de Joan Panisello, inaugurada al Museu de Tortosa i com a part del programa oficial de les Festes de la Cinta 2016. Fent constat també la particularitat de ser una de les exposicions implicades en els “CIRCUITS CERÀMICS” dintre del 47è Congrés i Assemblea de l’ACADÈMIA INTERNACIONAL DE CERÀMICA.
La inauguració s’ha fet el dia 1 de setembre a les 7 de la tarda al Museu de Tortosa. Els altres espais on s’exposen la resta d’obres són: Institut Joaquín Bau, Galeria Gimeno, Galeria del Quadre i Galeria Cinta Cugat a Jesús.
També comenta les 4 exposicions que farà a Barcelona, la del Museu Nacional de Ceràmica de València, ja inaugurada i la sorpresa de darrera hora, que implica exposar a la ONU aquest mes de setembre, de la mà de la UNESCO que disposa de sis obres de Panisello cedides en el marc dels ART CAMP internacionals a Ordino (Andorra) organitzats per la Comissió Nacional Andorrana per la Unesco els anys 2008 i 2010.