dijous, 11 d’agost del 2016

El Canal TE entrevista Joan Panisello amb motiu del del Congrés de l’AIC

Programa de televisió al Canal TE: https://www.youtube.com/watch?v=eNWGMHt3NP4

El Canal TE de televisió entra al taller de Joan Panisello, de la mà de Sílvia, per esbrinar els diversos projectes que te el ceramista en vistes al 47è Congrés de l’ACADÈMIA INTERNACIONAL DE CERÀMICA que se celebrarà el proper mes de setembre a Barcelona, bona part de Catalunya, inclosa Tortosa, part del país Valencià, Aragó i Andalusia.
El dia 1 de setembre s’inaugurarà l’exposició múltiple al Museu de Tortosa. Les obres de la col·lecció ESTELES DE VIDA, estaran repartides en 5 espais diferents: A banda del Museu hi hauran obres a l’Institut Joaquín Bau, a la Galeria Gimeno, a la Galeria del Quadre i a la Galeria Cinta Cugat, a Jesús.
La gravació fa un repàs de les altres 5 exposicions en les que Panisello participarà a Barcelona, Sant Cugat i València. 
La inauguració oficial i conjunta de les 26 exposicions de ceràmica, organitzades amb motiu del Congrés es farà al MACBA el dia 8 de setembre a les 8 de la tarda, amb presència del Conseller de Cultura, Sr. Santi Vila. A partir d’aquí els galeristes i els artistes expositors faran les respectives inauguracions a les 26 galeries que participen.