divendres, 15 de maig del 2015

La revista TERRART comenta tres articles en els que hem participat

La revista semestral TERRART, corresponent a la primavera 2015 i editada per l’Associació de Ceramistes de Catalunya, comenta en aquesta darrer exemplar:
1r.- L’exposició col·lectiva de Nadal, dedicada a obres de petit format dels socis. Nosaltres hi varem participar.


2n.- També publica un interessant comentari entorn a la performance: “Eternament Agraït” en la que, com a escultor i ceramista, vaig participar de la mà del coreògraf i ballarí Roberto Olivàn. La música la van posar els germans, Jordi i David Bonilla. L’acte es va oferir a la sala rodona de La Pedrera, esplèndida obra del arquitecte Antoni Gaudí.

3.- Com a corresponsal que soc de la revista TERRART per a les Terres de l’Ebre, també m’han publicat un article en el que comento l’obra de Tilman Vogelgsang.


dissabte, 9 de maig del 2015

Premsa relativa a la 4ª Biennal d’Art de Corbera d’Ebre


Adjuntem els retalls de premsa en paper i en format digital que s’han fet ressò de la 3ª Biennal d’Art de Corbera d’Ebre.
Gràcies a tots els mitjans que hi han donat o que li donaran suport.



diumenge, 3 de maig del 2015

XV TROBADA D’ARTISTES I ESCRIPTORS LA MONTSIÀ



Novament l’amic Robert Rallo ha organitzat un cop més la trobada anual d’artistes i escriptors al Montsià. Aquest anys hi ha novetats que cal tenir en compte  i el contingut dels actes creem que han estat molt ben calibrats i adaptats ales circumstàncies del moment.
Començarà la jornada a l'Ajuntament d'Amposta i bona part del dia transcorrerà entorn al Restaurant L'Estany, la Casa de Fusta, la llacuna de l'Encanyssada, el Mas de la Cuixota i tota la seua oferta lúdica
A passar-ho bé, una any més!








divendres, 1 de maig del 2015

4ª BIENNAL d’ART a Corbera d’Ebre


1.- Per quarta vegada, i com una nova proposta artística, s’organitza la Biennal d'Art al Poble Vell de Corbera. Una cinquantena llarga d'artistes de Catalunya, Galícia i diversos països del món (Argentina, França, República Dominicana, Illa de Granada...) exposen les seues obres des del dia 2 de maig fins al dia 30 d’agost d'aquest any en l'esplèndid marc de l’església del Poble Vell de Corbera d'Ebre  semi destruïda a la Batalla de l’Ebre, l’estiu de 1938.
Com cada any el tema general de les obres són els DRETS HUMANS i aquest any, d'una forma molt especial, està dedicada a reivindicar el dret universal a la LLIBERTAT D’EXPRESSIÓ. 
En moments com l’actual, és d’allò més oportú treballar un tema com aquest




2.- A continuació, també us mostrem el collage reivindicatiu que presentem entorn a la LLIBERTAT D’EXPRESSIÓ.

3.- A continuació també mostrem una fotografia que presentem a la 4ª Biennal i que reprodueix la nostra reivindicació i protesta en les eleccions municipals del 6 de juny del 2003. Estàvem llavors en plena reivindicació del territori ebrenc en contra del transvasament de l’Ebre. Era habitual en les persones del territori portar un pin a la camisa o jersei de roba amb el nus de protesta. Les seues mides eren de 3mm. x 2 cm. i color blau. 

Des del mateix jutjat ens va arribar la prohibició de poder portar cap simbologia de protesta. Com a president de la taula i pel fet de retallar la meua llibertat d’expressió, vaig presidir la taula al llarg tot el dia vestit de negre, amb ulleres del mateix color i amb un esparadrap cobrint la meua boca


4.- Comentaris de premsa

Fotos del dia de la inauguració 2 de maig de 2015