divendres, 6 de febrer del 2015

Obra de Joan Panisello seleccionada al MNCV

El Sr. Conrad Duran, director de la revista mensual l’ESTEL, publica el comentari referent a la selecció d’una obra d’en Joan Panisello com a peça del trimestre al Museu Nacional de Ceràmica”González Martí” de València.
La peça en qüestió, de la col·lecció BINOMI ARBRE-HOME, és la titulada: Pimpoll d’Arnes (Terra Alta)




La ceràmica de Joan Panisello a la revista ARTIGA

Novament la revista d’Art ARTIGA, editada a Tarragona, en el seu exemplar del passat mes de desembre, dedica un espai sota el títol: CERÀMICA A TARRAGONA. ALGUNA COSA ES MOU.
En aquest article, el crític d’Art Màrius Domingo fa un repàs d’algunes prestigioses biennals de ceràmica com la del Vendrell, de festivals importants com el  de Terrània de Montblanc, de diverses Escoles d’Art de la província, d’alguns terrissaires i de diversos ceramistes que portem anys dintre d’aquest món de la terra i del foc.
 

La biografia de Joan Panisello a la revista ARTIGA

La revista d’Art ARTIGA editada a Tarragona, en el seu exemplar del passat mes d’octubre, dedica un espai a la biografia: Joan Panisello i Chavarria, escrita pel Sr. Emigdi Subirats i editada per ONADA Edicions de Benicarló, dintre de la seua col·lecció: GENT NOSTRA.
Aquest llibre va ser presentat a diversos pobles l’any passat i li resten algunes presentacions per aquest any 2015. L’autor del comentari és el Sr. Màrius Domingo