dimecres, 29 de gener del 2014

Joan Panisello imparteix una conferència a l’institut “Joaquim Bau” de Tortosa


Amb motiu de la celebració de la festa de Sant Tomàs, patró des estudiants, i entre els molts actes lúdics i culturals que es fan a l'Institut "Joaquin Bau" de Tortosa, Joan Panisello, ex professor del mateix institut en l’àrea d’expressió artística al llarg de vuit anys, impartirà una conferència entorn al seu recorregut artístic dintre del món de la ceràmica. 
Professors i alumnes, ex professors i ex alumnes hi són invitats.

dilluns, 27 de gener del 2014

Llibre "Molles per no perdre'm" de Jesús M. Tibau


Aquest text que ve a continuació forma part del llibre “Molles per no perdrem”, editorial Petròpolis, de l’escriptor tortosí Jesús M. Tibau
L’apartat 46 el dedica a un moment que varem compartir i del que l'amic Jesús li treu molt bon profit. Gràcies Jesús M.

Pag. 31 | Molles per no perdre’m

46
Val la pena aturar-se un moment per xerrar amb persones interessants. Avui he improvisat una tertúlia ràpida a peu d’escala amb el ceramista jesusenc Joan Panisello. En un primer moment, la conversa s’ha centrat en comentar les nostres primeres desventures al Facebook, i el pànic que ens provoquen els seus cants de sirena, sobretot per l’amenaça que representa per al temps limitat de què disposem. Després les paraules han derivat, sàviament, cap a les nostres veritables passions: l’escriptura i la ceràmica, respectivament. Comenta que ara es troba immers en una gran febre creadora: “No em trec el fang de les ungles”. Somric i l’aviso que he anotat mentalment aquesta frase tan maca.