dimarts, 29 d’abril del 2014

Presentació de la biografia d'en Joan Panisello i Chavarria a Jesús (2ª part)

Diapositives de la Sra. Dolors Queralt
Fotografies del Sr. Roc Baldrich  http://www.rocbaldrich.tk/

Si alguien está interesado en comprar el libro "on line", puede pedirlo directamente a la editorial a través de este enlace:

Gran record ens hem emportat de la primera presentació de la meua biografia que s’ha fet al meu poble de Jesús.
El Sr. Pere Panisello, alcalde del poble, ens ha fet un parlament força preparat amb un grapat de detalls dignes d’un biògraf, i amb comentaris de caire familiar, tenint en comptes el lligam que ens uneix en aquest nivell.
La Sra. Dolors Queralt, regidora de cultura de Jesús, ens ha passat una audiovisual força treballat, amb una col·
lecció de tots els qualificatius que l’autor ens dedica al llibre. Un treball esplèndid, acompanyat d’unes fotos molt seleccionades i d’unes músiques força encertades que ens han posat la pell de gallina a la nostra família. Valorem profundament aquest treball i que també ha encisat al públic.
El Sr. Emigdi Subirats, autor de la biografia, s’ha esplaiat en detalls de l’obra present i amb comentaris de les altres quatre biografies sortides de la seua ploma amb anterioritat. La seua energia i contundència han impactat al públic, que omplia la sala Jordi Brull de l’EMD de Jesús.
Per acabar, nosaltres hem fet una explicació en la que hem valorat la nostra dèria permanent per INNOVAR. També hem comentat altres experiències viscudes al llarg dels més de quaranta cinc anys en diversos llocs del món que hem visitat, generalment invitats, per a explicar el nostre recorregut artístic.
Agraeixo a tots els presents a l’acte i a tots els que en els darrers prop de cinquanta anys ens han donat el caliu i l’empenta per treure el millor partit de la meua afició i el meu treball en el món de la ceràmica.