dissabte, 28 de desembre del 2013

La revista TERRART publica un article de Joan Panisello



La revista semestral TERRART, editada per l’Associació de Ceramistes de Catalunya, comenta en aquest darrer exemplar, del segon semestre de 2013, l’article que Joan Panisello dedica a la ceramista Sílvia González.

diumenge, 22 de desembre del 2013

ARTENFIRA.CAT al Taller de Cinta Dalmau de Tortosa

Continua oberta la tercera edició de la fira de Nadal al Taller CINTA DALMAU, al costat dels S.S.T.T. de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Exposició venda de dibuixos, pintures, ceràmiques, ecultures...
artenfira.cat 2013

La  intenció de la galeria segueix sent que les obres arribin al màxim nombre de persones possible. Els preus de venda al públic van d'1 a 100 euros.

Del divendres 6 de desembre de 2013 fins el dissabte 18 de gener de 2014. Obert divendres i dissabtes tarda de 18 a 21h.







dimecres, 18 de desembre del 2013

La revista TERRART comenta el darrer congrés de l’AIC


La revista semestral TERRART, editada per l’Associació de Ceramistes de Catalunya, comenta en aquesta darrer exemplar del segon semestre de 2013, tots els detalls del congrés de l’Acadèmia Internacional de Ceràmica celebrat a Ginebra (Suïssa), el darrer mes de setembre.

dimarts, 17 de desembre del 2013

Títol oficial com a membre de l’AIC per a Joan Panisello


Des de primers d’aquest mes de desembre ja tenim totes les instruccions per a exercir com a membre de l’ACADÈMIA INTERNACIONAL DE CERÀMICA.
Dintre de la web ja tenim obert un espai particular amb foto personal, foto d’obra, petit escrit nostre, dades personals, enllaços capa la nostra web i currículum penjat de la mateixa web oficial de l’Acadèmia.





ACC. Exposició Col·lectiva de Nadal 2013. “... Continuem mirant!!!”



L'Associació Ceramistes de Catalunya té el plaer de convidar-vos a l'exposició 
“Continueu mirant...”
Petit format. Exposició col·lectiva de socis de l'ACC.
Inauguració: dijous 12 de desembre a les 20h.
Dates: del 12 de desembre de 2013 fins al 24 de gener de 2014.


Artistes: 
Antònia Roig, Carmen Rodríguez Fouce, Cristina Márquez, Elisa Arimnay, Eugeni Penalva, Eulàlia Naveira, Henri Veerret, Jesús Ramón Dorado, Joan Panisello, Joaquim Pallarès, Judit Casalprim, Lisette Dijksterhuis, Maia Ming, Margarida Geronès, Mercè Mir, Ramon Fort, Raúl Hernández, Rui Gassen, Roser Oter, Sergi Pahissa, Taller Bugambilia ( Glòria Ferrer i Eulàlia Oliver),Teresa Escaiola, Teresa Gironès, Unai Cariñena, Walter Montivero.
Peces de petit format: ceràmica decorativa, escultòrica i utilitària de diferents autors de l'Associació Ceramistes de Catalunya.
 OBRA D'EN JOAN PANISELLO. TÍTOL: "ESTELA DE VIDA 2". 
  • TERCER FOC. 850ºC. OR DE 24 QUIRATS.